Administrators Grendziu Posted November 1, 2015 Administrators Share Posted November 1, 2015 Porę mamy jesienną, więc czas ruszyć na drapieżnika. W zasadzie nie mam jakiegoś ulubionego woblera, to wszystko zależy od tego jak pogodę widzę za oknem. Wierzę w magię kolorów. Czasami jest tak, że co nie rzucimy szczupakowi pod pysk to i tak zaatakuję, a czasami na nic nie zareaguję. Gdybym miał spojrzeć na firmy, to w moim pudełku przeważają woblery marki Rapala, powierzchniowe lub schodzące maksymalnie do 2m do 20g. "Wobkami" rzucam przeważnie wzdłuż trzcin lub pod zwalone drzewa, w myśl zasady "gdzie patyki tam wyniki". Gdy rzucam w toń to przeważnie zakładam gumy. Nie stosuję raczej woblerów Handmade, ale oglądając ostatnio arcydzieła w necie, chyba będzie trzeba to zmienić Macie jakiego ulubionego "woblerowego KILLERA"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jach.dariusz Posted November 4, 2015 Share Posted November 4, 2015 Każdy ma swojego "kilera". Ja swojego tak lubię, że wolę nie używać aby go nie urwać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 4, 2015 Author Administrators Share Posted November 4, 2015 46 minut temu, jach.dariusz napisał: Każdy ma swojego "kilera". Ja swojego tak lubię, ze wole nie używać aby go nie urwać Nie widzę co to, ale z wyglądu przypomina SALMO Ja urwałem właśnie jakiś starszy model FOX-a w tym roku, nie pamiętam jaki, około 7cm, szukałem w necie, nie było w sprzedaży tego modelu. Serce bolało na maksa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Łekoń Pasiasty Posted November 15, 2015 Share Posted November 15, 2015 Ja też bardzo lubię Slidera, mam dwa tonące 6cm , szkoda że nie ma takich schodzących na 3 metry . Jak to chodzi to aż sam mam na niego ochotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 15, 2015 Author Administrators Share Posted November 15, 2015 A ja dziś na drzewie zostawiłem te cudo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 (edited) Ja uwielbiam jerki... wiosną czy nawet jesienią na płytkiej wodzie są moim zdaniem niezastąpione. Co do modeli to klasyka: Sweeper, Slider... Edited November 18, 2015 by RS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 2, 2016 Author Administrators Share Posted June 2, 2016 Może coś takiego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts