Administrators Grendziu Posted November 2, 2015 Administrators Share Posted November 2, 2015 Targi w 2016r w Poznaniu odbędą się między 14-16 lutym. Jak dla mnie każdy, sezon właśnie zaczynam od wyjazdu na tą imprezę, od kilku lat jestem ich fanem. Pamiętam jeszcze jak targi wędkarskie były organizowane łącznie z akwariowymi na MTP Poznań i osób było jak na lekarstwo. W zeszłym roku, czy dwa lata wstecz, nie szło nawet szpilki wetknąć tak było ciasno. Dla mnie to taki supermarket, hiper galeria dla fanatyków wędkarstwa i myślistwa. Myślę, że to też będzie szansa aby się spotkać na mini zlocie dlaRyb.pl Ja będę, ktoś jeszcze chętny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Jeśli nic się nie wydarzy to i ja z pewnością zawitam. Choćby w celach towarzyskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Dnia 2.11.2015o18:11, daniel napisał: Jeśli nic się nie wydarzy to i ja z pewnością zawitam. Choćby w celach towarzyskich. W stosunku do poprzedniego wypadu masz jeszcze zaległości. Te karniaki, to Cię dobiją Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 2, 2015 Author Administrators Share Posted November 2, 2015 1 minutę temu, Dominik napisał: W stosunku do poprzedniego wypady masz jeszcze zaległości. Te karniaki, to Cię dobiją :) A zawodnicy są twardzi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 Mega twardzi. Kotwic to czołem może gwoździe wbijać :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 2, 2015 Share Posted November 2, 2015 W takim razie to ja może pojadę do Lublina na Rybomanię,a nie do Poznania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 2, 2015 Author Administrators Share Posted November 2, 2015 Tylko spróbuj nie przyjechać do Poznania Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 12, 2015 Author Administrators Share Posted December 12, 2015 Hejka. Mini zjazd, czy zlot proponuję podczas Rybomanii w Poznaniu, który odbędzie się 13-14 lutego. Będzie okazja się spotkać i na zakupach i na obiedzie i może na jakiejś zakrapianej kolacji. W zależności od ilości osób coś zorganizuję. Myślę, że co i jak wyjdzie w praniu Elvis ponoć będzie, ArekH, ja też ktoś jeszcze chętny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Planuję być. Jeśli tylko firma nie spierniczy mi planów. Pogadałem dziś z Danielem . Cholera,niebezpiecznie zbieżne poglądy mamy. Jeszcze taki Grendziol wpiernicza mi się w życie?? Zebrała się banda normalnych inaczej. Co wy mi tu kurna odwalacie? Marzyłem o spokojnej starości! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Nie obiecuję ale postaram się wpaść do Poznania Chciałbym was poznać no i nigdy nie byłem na targach wędkarskich. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts