Jump to content

RYBOMANIA

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Targi w 2016r w Poznaniu odbędą się między 14-16 lutym. 

Jak dla mnie każdy, sezon właśnie zaczynam od wyjazdu na tą imprezę, od kilku lat jestem ich fanem. Pamiętam jeszcze jak targi wędkarskie były organizowane łącznie z akwariowymi na MTP Poznań i osób było jak na lekarstwo. W zeszłym roku, czy dwa lata wstecz, nie szło nawet szpilki wetknąć tak było ciasno. Dla mnie to taki supermarket, hiper galeria dla fanatyków wędkarstwa i myślistwa.

Myślę, że to też będzie szansa aby się spotkać na mini zlocie dlaRyb.pl :) Ja będę, ktoś jeszcze chętny?

Dnia 2.11.2015o18:11, daniel napisał:

Jeśli  nic się nie wydarzy to i ja z pewnością zawitam. Choćby w celach towarzyskich. 

W stosunku do poprzedniego wypadu masz jeszcze zaległości. Te karniaki, to Cię dobiją :)

• Administrators

1 minutę temu, Dominik napisał:

W stosunku do poprzedniego wypady masz jeszcze zaległości. Te karniaki, to Cię dobiją :)

A zawodnicy są twardzi :)

• 1 month later...
  • Administrators

Hejka.

Mini zjazd, czy zlot proponuję podczas Rybomanii w Poznaniu, który odbędzie się 13-14 lutego. Będzie okazja się spotkać  i na zakupach i na obiedzie i może na jakiejś zakrapianej kolacji. 

W zależności od ilości osób coś zorganizuję. Myślę, że co i jak wyjdzie w praniu :)

Elvis ponoć będzie, ArekH, ja też ktoś jeszcze chętny? :)

Planuję być. Jeśli tylko firma nie spierniczy mi planów. Pogadałem dziś z Danielem . Cholera,niebezpiecznie zbieżne poglądy mamy. Jeszcze taki Grendziol wpiernicza mi się w życie?? ;)  Zebrała się banda normalnych inaczej. 9_9Co wy mi tu kurna odwalacie? Marzyłem o spokojnej starości! :D 

• Like 1