ArekH Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Polecam łaszki tego producenta. Myślę że cena jakość jest zadowalająca+ . Mam ciuszki zimowe już 2 sezon. Kombinezon 2 dzielny pływający. Lekki i ciepły. Fakt że nie tani.Ale zakup na lata. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 11, 2015 Administrators Share Posted November 11, 2015 Wyprzedziłeś mnie o włos, właśnie miałem coś napisać o ciuchach i miał to być Graff właśnie Mam kurtkę, spodnie ogrodniczki, oraz kamizelkę do spinningu tej firmy. Nie wyobrażam sobie, aby na ryby jeździć w te zimno bez odzieży specjalistycznej typowo wędkarskiej. Tym bardziej, że ciuchy nie są przewiewne. Osobiście byłem w firmie Graff kupując coś na siebie, mają 20 lat doświadczenia w produkcji odzieży myśliwskiej i wędkarskiej. "Nie ma lipy" - jakość wykonania, warta swojej ceny :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 11, 2015 Author Share Posted November 11, 2015 Zgadzamy się w 100%. Myślę że warto czasem "przykutwić" na innych rzeczach,ale później komfort wędkowania ,jak jest nam sucho i ciepło nie do przecenienia! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 11, 2015 Administrators Share Posted November 11, 2015 Stąd też np. w tym roku łowiłem ryby gdy odczuwalna na wiosnę była -5, opatulony tyłem do wiatru, dawałem radę Na dorszach na kutrze zakrywały mnie fale na dziobie, a ja się uśmiechałem i czułem jak ryba w wodzie :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kotwic Posted November 11, 2015 Share Posted November 11, 2015 Myślę, że dopasowanie odzieży to sprawa wybitnie indywidualna. Ale.... Są firmy które mają szeroki wybór asortymentu. Do tego szeroka "rozmiarówka" jest istotnym elementem. A gdy się już uda zakupić dane produkty, gdy organoleptyczne testy przyniosą efekty to wiemy (lub nam się wydaje) co wybrać. Nie mam sprzętu "Graff" więc ciężko mi ocenić jakość i użyteczność, ale na waszej opinii można wnioskować ,że przynajmniej dwie osoby były zadowolone z tych produktów. Gdy pojawi się na forum więcej opinii łatwiej będzie ocenić "zadowolenie" klientów Graff, a jednocześnie będzie to ciekawa platforma porównawcza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaciejGCC Posted January 29, 2016 Share Posted January 29, 2016 Użytkuję komplet kurtka/spodnie od bodajże 5 - 6 lat i mogę spokojnie polecić. Przez ten czas nic nie dzieje, materiał wytrzymały i niepodatny na przetarcia. Fajnie, że podczas niepogody można naprawdę komfortowo łowić, nie przemaka i nie przepuszcza wiatru (oczywiście w granicach rozsądku, bo jak będziemy łowić w mega ulewie czy wichurze to nawet OP1 nie pomoże ). Jeżeli ktoś się zastanawia nad tymi ciuchami to można spokojnie zainwestować, teraz w ofercie mają nawet bieliznę termiczną. Kosztuje to troszkę, ale myślę że warto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 9, 2016 Administrators Share Posted September 9, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts