Dominik Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Nie mam fotek, bo i skąd? Pomysł zbyt genialny nie jest, bo jest trudny do wykonania i bardzo drogi. Należy zrobić ścianki szczelne lub szczelinowe (do wygooglowania). Poza tym kto jest właścicielem tego brzegu/wody? Przecież za to można grubo beknąć robiąc to bez oficjalnych pozwoleń. Sam slip też wymaga pozwoleń, pewnie na zasadzie takiej, jakie są wymagane od pomostów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 28, 2017 Author Administrators Share Posted April 28, 2017 Teren prywatny. Zdaję sobie sprawę co do pozwoleń. Dlatego najlepiej byłoby jak najmniej ingerować w brzeg. Guma, jakieś ubicie brzegu, tam gdzie jest minimalny spadek. Ja muszę zatopić przyczepkę, inaczej nie wciągnę łodzi... Stawy po kopalni torfu, nasza nowa woda Nienawiszcz, zrobię foty, gdzie chcę to zrobić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted April 28, 2017 Share Posted April 28, 2017 Najlepiej zrobić to tak, jak pomost, tylko, że opadający do wody. Doświadczenie i wiedzę w budowie pomostów macie, więc na pewno dacie radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts