Jump to content

Szukam "sprytnego" pickera

Grzes77
 Share

Recommended Posts

Wczoraj zauważyłem, że posiadając 3m pickerki i 3,6m feedery nie mam nic pośredniego. Tu moja prośba o podpowiedź, szukam coś w dwuskładzie, smukłego i koniecznie 3,3m. Co byście polecili, ja najbliżej jestem Daiwy Yank n bank po ten kij zapomniałem dodać potrzebuję tylko do methody i podajników max 30g, proszę o jakieś podpowiedzi koledzy i koleżanki ;):icon_arrow1:

• Like 1

Dobrze Grzesiu kombinujesz. Ja bym jeszcze dorzucił Robinsona DIPLOMAT, SONIC te co ma Staś no i Coś oczywiście z Browning np . METHODMANIA lub Carp coś tam z serii Commercial King. Wszystko w weesji 3.30 i chyba w dwuskładach.

• Like 1

Dnia 26.04.2017 o 19:23, stas1 napisał:

Methodmanie są dwu i trzy składowe,określ budżet łatwiej będzie coś doradzić

Kasa się nie liczy, to tylko papier, no ale chyba szkoda by mi było wydać +500PLN, jednak mogę na upartego lekko przekroczyć tysiaka jeżeli byłby to cud techniki ;).

Edit: dobre by było, żeby pasował do tego kręcioła

https://sklepdrapieznik.pl/sklep/shimano/20888-baitrunner-x-aero-2500-fa.html

wiem, że to niefachowo wędkę do kołowrotka dobierać, ale ten mi by odpowiadał.

Jeżeli -500 to polecę z tych co stosuje i mogę coś powiedzieć,delikatniejsze Browning ultrlight braid, sonik s4 11ft,mocniejszy browning Commercial king carp

z wysokiej półki to wybór jest jeden jak dla mnie Browning sphera 330 ,magiczny kij do klasyka i metody,Matrix legend slim nr2( tego nie mam ale łowiłem nim)

• Like 1

2 minuty temu, stas1 napisał:

Jeżeli -500 to polecę z tych co stosuje i mogę coś powiedzieć,delikatniejsze Browning ultrlight braid,sonik s4 11ft,mocniejszy browning Commercial king carp

z wysokiej półki to wybor jest jeden jak dla mnie Browning sphera 360 ,magiczny kij do klasyka i metody,Matrix legend slim nr2

To wszystko 11 w dwuskładach ?

A do w/w kręcioła, który by najbardziej pasował ?

Tylko dwu składy,ja stosuje kołowrotki w wielkości 3000,ale lepiej może 4000 choć 3000 mi wystarczają 0,24 wchodzi 150 metrów i podkład trzeba dać.

Mam daiwy ninja i revros to bliźniacze konstrukcje, mogę polecić robi zauber niezniszczalne maszynki