Jump to content

Lava - Lava Rocks

KaZuYa
 Share

Recommended Posts

Ktoś uzywał , testował , warto ? ... Sam jestem posiadaczem fluo(mgły) od Winnera niestety testowałem i róznicy w braniach nie miałem,ale Sonu to solidna firma i może to być to...

• Administrators

Mam pikantną kiełbasę i blood woorms - używam, śmierdzi jak powinno, dość gęste, nie potrafię wydać opinii czy lepiej biorą czy nie. Musiałbym z min 15 sesji zrobić  jednocześnie na dwie wędki. Fajna zabawka, do testów, przemyśleń, ale czy więcej jest marketingu czy jakości w tym? Nie wiem.

• Like 1

Ktoś uzywał , testował , warto ? ... Sam jestem posiadaczem fluo(mgły) od Winnera niestety testowałem i róznicy w braniach nie miałem,ale Sonu to solidna firma i może to być to...

Dużo pikantnej kiełbasy nie używałem, ale u Nas na Betonówce ostatnie dwa wypady jakby robiło różnicę in plus.
  • Like 1

Nie mam Lawy w żadnym wydaniu, kiedyś miałem Goo i Mi się nie sprawdzało, tym bardziej za taką kase. Ostatnio wędkuję z chłopakiem, który tez wciągnął się już dawno w takie tematy i sporo inwestuje w różne wynalazki. Nawet dziś będąc na klubowej wodzie wymienialiśmy spostrzeżenia. On Lavę posiada, ale stwierdził czy z nią, czy bez, wyniki niezmienne. O Yum Yum miał dobre zdanie. Niby na nocnych zasiadkach pomagało. 

• Like 1

Zobaczymy pikantna zamowiona duzo osob chwali...ale co woda to obyczaj ...

Dokładnie, ale warto spróbować. U mnie, że mimo odczucia in plus to raczej nie kupię drugi raz, cena jest niewątpliwie wysoka.

Bardziej bym poszedł w dobrej jakości pellet(nie znaczy drogi) i sprawdzone mieszanki i przynęty. 

Ja właśnie muszę odważyć się by pójść w pellety. Do tej pory raz spróbowałem FB i wyszedł mi taki beton, że mogłem w karpie nim rzucać i się trochę zniechęciłem...

Emil. Jak mantrę tu powtarzamy. Aller Aqua Primo tonący(koszt ok 6 pln) Coppens ( koszt ok 10 pln) Uwierz w magię mugolu. :champagne-2010: