Kotwic Posted June 28, 2017 Share Posted June 28, 2017 No to krótko acz treściwie. Mam zaległości w pracy i nie wiem czy i kiedy dostanę urlop. Ale jeśli jednak będzie urlop, to planuję rodzinną wycieczkę w okolice Wrocławia, a dokładnie Gór Stołowych. Wrocław raczej znam z okolic Rynku, ale w sumie nic poza centrum. Założenie główne to atrakcje dla rodziny, stąd wędkowanie będzie przypadkowe i krótkotrwałe. Pytania brzmią: - co polecicie zwiedzać w okolicy? - gdzie warto wynająć kwaterę, by logistycznie dobrze zaplanować? - gdzie można wyskoczyć na ryby, tak by rano lub wieczorem połowić 1-2 godziny, a odległość nie była większa niż około 30 km? Jeśli do auta się zmieści to biorę tylko: 1 bat (Traper 5m), 1 spinning (lekki), 1 pickerek (Mikado do 30 g). Nie interesują mnie komercje. Szukam dowolnej, naturalnej wody, bez znaczenia na wielkość ryb, choć mam ochotę na łowienie rzeczne (dawno nie łowiłem). Odrębna sprawa to użytkownik rybacki wód, bo trzeba będzie znaleźć gdzie i komu zapłacić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts