ArekH Posted November 15, 2015 Report Share Posted November 15, 2015 Ja tu dopiero raczkuję. Ale nie mogę na już ogarnąć. Chcąc odpowiedzieć na posta,wyskakuje mi ostatni mój wpis. Nie wiem co robię nie tak. Jak dodać punkt reputacji? Wciskam plus to wyskakuje mi profil użytkownika. Chyba się starzeję! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 15, 2015 Author Report Share Posted November 15, 2015 Proszę mi wyjaśnić pkt 7. Bo albo kiepsko łapię, albo jego restrykcyjność jest dla mnie nie do ogarnięcia! Np. Odpisując koledze na prośbę o polecenie np. sprzętu, nie wolno mi podać linku do Alledrogo?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 15, 2015 Administrators Report Share Posted November 15, 2015 Można, można bez problemu Arku. Patrz np. w tym wątku = nie mamy problemu z tymhttp://forum.dlaryb.pl/topic/63-strony-internetowe-o-tematyce-w%C4%99dkarskiej/ lub w tym:http://forum.dlaryb.pl/topic/73-polecane-sklepy-w%C4%99dkarskie-online/ lub w tymhttp://forum.dlaryb.pl/topic/52-u%C5%BCywany-sprz%C4%99t-w%C4%99dkarski/ Tutaj bardziej chodzi o to, że ktoś założy wątek np. o sprzedaży części samochodowych i zareklamuje swoją stronę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 15, 2015 Author Report Share Posted November 15, 2015 Ok. Dzięki za pomoc Darku. Bo już sie martwiłem że nie będę wiedział co mi wolno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 15, 2015 Administrators Report Share Posted November 15, 2015 Pewnie regulamin się zmieni i nieraz czy nie dwa będzie modyfikowany, wolno naprawdę dużo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 26, 2015 Author Report Share Posted November 26, 2015 Myślę że warto by popracować nad czytelnością i piarem regulaminu! Jak dla mnie. Na pierwszy rzut oka jest koszmarnie restrykcyjny. Myślę że warto by nad tym popracować. Niech w końcu w naszym kraju zaczną się zmiany. Białe to białe! I na odwrót! Nie ma kolorowo. Chciałem namówić fajnego faceta (robi dobrą robotę w spinningu) na nasze forum. Odmówił po przeczytaniu regulaminu. No fakt jest to "Rarożek" w swoim wydaniu. Ale pewnie wniósłby wiele w temacie spinningu jak i etyki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 26, 2015 Author Report Share Posted November 26, 2015 Proponuję również wyraźnie wydłużyć możliwość edycji postów. Niejeden z nas pisze coś pod presją lub w chwili emocji! Dajmy sobie czas na likwidację błędów! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 26, 2015 Administrators Report Share Posted November 26, 2015 Dnia 26.11.2015o13:45, ArekH napisał: Myślę że warto by popracować nad czytelnością i piarem regulaminu! Jak dla mnie. Na pierwszy rzut oka jest koszmarnie restrykcyjny. Myślę że warto by nad tym popracować. Niech w końcu w naszym kraju zaczną się zmiany. Białe to białe! I na odwrót! Nie ma kolorowo. Chciałem namówić fajnego faceta (robi dobrą robotę w spinningu) na nasze forum. Odmówił po przeczytaniu regulaminu. No fakt jest to "Rarożek" w swoim wydaniu. Ale pewnie wniósłby wiele w temacie spinningu jak i etyki! Regulamin jest do dopracowania, jak sam zauważyłeś jesteśmy dość mocno tolerancyjni, nie chodzi aby zrażać kogoś, jeśli kolega od spinna ma jakieś uwagi, możemy podyskutować, jesteśmy elastyczni. Jedyne co będziemy usuwać to celową obrazę w niecenzuralny sposób, brak możliwości przeklinania. Co do drugiego, wydaje mi się, że edytować posty można w każdej chwili.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 26, 2015 Author Report Share Posted November 26, 2015 Darku. Edytuj ginie mi z posta po kilkunastu minutach! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 26, 2015 Administrators Report Share Posted November 26, 2015 Pisałem przed chwilą jednego posta, potem odszedłem, następnie znów pisałem i nie zniknęło nic, mam nadzieję, że admin pomoże z problemem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts