Jump to content

Regulamin

ArekH
 Share

Recommended Posts

Ja tu dopiero raczkuję. Ale nie mogę na już ogarnąć. Chcąc odpowiedzieć na posta,wyskakuje mi ostatni mój wpis. Nie wiem co robię nie tak. Jak dodać punkt reputacji? Wciskam plus to wyskakuje mi profil użytkownika. Chyba się starzeję! 

Proszę mi wyjaśnić pkt 7. Bo albo kiepsko łapię, albo jego restrykcyjność jest dla mnie nie do ogarnięcia! Np. Odpisując koledze na prośbę o polecenie np. sprzętu, nie wolno mi podać linku do Alledrogo??

• Administrators

Można, można bez problemu Arku. 

Patrz np. w tym wątku = nie mamy problemu z tym
http://forum.dlaryb.pl/topic/63-strony-internetowe-o-tematyce-w%C4%99dkarskiej/

lub w tym:

http://forum.dlaryb.pl/topic/73-polecane-sklepy-w%C4%99dkarskie-online/

lub w tym

http://forum.dlaryb.pl/topic/52-u%C5%BCywany-sprz%C4%99t-w%C4%99dkarski/

Tutaj bardziej chodzi o to, że ktoś założy wątek np. o sprzedaży części samochodowych i zareklamuje swoją stronę :)

• 2 weeks later...

Myślę że warto by popracować nad czytelnością i piarem regulaminu! Jak dla mnie. Na pierwszy rzut oka jest koszmarnie restrykcyjny. Myślę że warto by nad tym popracować. Niech w końcu w naszym kraju zaczną się zmiany. Białe to białe! I na odwrót! Nie ma kolorowo. Chciałem namówić fajnego faceta (robi dobrą robotę w spinningu) na nasze forum. Odmówił po przeczytaniu regulaminu. No fakt jest to "Rarożek" w swoim wydaniu. Ale pewnie wniósłby wiele w temacie spinningu jak i etyki!

Proponuję również wyraźnie wydłużyć możliwość edycji postów. Niejeden z nas pisze coś pod presją lub w chwili emocji! Dajmy sobie czas na likwidację błędów! 

• Administrators
Dnia 26.11.2015o13:45, ArekH napisał:

Myślę że warto by popracować nad czytelnością i piarem regulaminu! Jak dla mnie. Na pierwszy rzut oka jest koszmarnie restrykcyjny. Myślę że warto by nad tym popracować. Niech w końcu w naszym kraju zaczną się zmiany. Białe to białe! I na odwrót! Nie ma kolorowo. Chciałem namówić fajnego faceta (robi dobrą robotę w spinningu) na nasze forum. Odmówił po przeczytaniu regulaminu. No fakt jest to "Rarożek" w swoim wydaniu. Ale pewnie wniósłby wiele w temacie spinningu jak i etyki!

Regulamin jest do dopracowania, jak sam zauważyłeś jesteśmy dość mocno tolerancyjni, nie chodzi aby zrażać kogoś, jeśli kolega od spinna ma jakieś uwagi, możemy podyskutować, jesteśmy elastyczni. :)
Jedyne co będziemy usuwać to celową obrazę w niecenzuralny sposób, brak możliwości przeklinania.

Co do drugiego, wydaje mi się, że edytować posty można w każdej chwili....

• Administrators

Pisałem przed chwilą jednego posta, potem odszedłem, następnie znów pisałem i nie zniknęło nic, mam nadzieję, że admin pomoże z problemem.