jakub_wr Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Jeśli macie ochotę od czasu do czasu zajrzeć w ten wątek to serdecznie zapraszam, będę się starał wrzucać ciekawe projekty spławików. A jeśli jest ktoś kto też coś rzeźbi to zmienimy temat i będziemy się wymieniać doświadczeniami. No to fruu... premiera najnowsze fotki. 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Spławiki jak spławiki, ale zdjęcia są zajefajne. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 @jakub_wr No to frru - poleciałeś ?? Kolejna odsłona i kolejna perełka. Brawo Kuba ?? @elvis jak tak możesz - spławiki jak spławiki,?? Toż to ma duszę, to rękodzieło nie spławiki ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 [mention=189]jakub_wr[/mention] No to frru - poleciałeś Kolejna odsłona i kolejna perełka. Brawo Kuba [mention=4]elvis[/mention] jak tak możesz - spławiki jak spławiki, Toż to ma duszę, to rękodzieło nie spławiki Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego cuda z limitowanej edycji na Rybomanię 2016-2017 o numerze 4. Posiadam certyfikat dla owej perełki. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted February 2, 2018 Author Share Posted February 2, 2018 Humor elvisa już zdążyłem poznać, on tak z zazdrości 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 5 minut temu, elvis napisał: Jestem szczęśliwym posiadaczem takiego cuda z limitowanej edycji na Rybomanię 2016-2017 o numerze 4. Posiadam certyfikat dla owej perełki. Och ty ??? To tylko pozazdrościć ☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 6 minut temu, jakub_wr napisał: Humor elvisa już zdążyłem poznać, on tak z zazdrości Kuba mam nadzieje, ze jeden ze splawikow tez zrobisz limitem edition - co bym mógł sie pochwalić. ? Np specjal edition for MrProper ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 2, 2018 Administrators Share Posted February 2, 2018 @jakub_wr dzięki, długo kazałeś czekać, ale się oplacało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 Humor elvisa już zdążyłem poznać, on tak z zazdrości Tak, zazdroszczę świetnych fotek, bo spławiki mogę sobie sam wystrugać, a fotek takich nie potrafię zrobić. Już kiedyś pisałem, że robiłem swoje, ale nie takie oczywiście, bo to trzeba mieć już dar.Twarda pianka, balsa, lipa i pałka wodna to były główne materiały do produkcji. Później doszły patyczki od szaszłyków.Farbki fluo ze skladnicy harcerskiej oraz lakier do parkietu musiały wystarczyć.To już ponad 15 lat jak nie strugam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted February 2, 2018 Author Share Posted February 2, 2018 No to dawaj, odkurzaj warsztatat. Zrobimy sobie małe warsztaty na forum. Pewnie ze nie ma tajemnic w tym fachu, materiał rośnie nad wodą, można oskubać pawia i już wszystko prawie gotowe. Wykończenie według uznania i gustu. To jak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts