stas1 Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Chciałem oficjaalnie podziękować Naszemu Forumowemu Splotowi,za dużą pomoc w trudnych dla mnie chwilach DZIĘKUJĘ 8 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 14, 2018 Administrators Share Posted March 14, 2018 @Splot na 11 w skali 10 Stachu super że jesteś Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Chciałem oficjaalnie podziękować Naszemu Forumowemu Splotowi,za dużą pomoc w trudnych dla mnie chwilach DZIĘKUJĘStasiu chcesz żebym się popłakał.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 1 godzinę temu, stas1 napisał: Chciałem oficjaalnie podziękować Naszemu Forumowemu Splotowi,za dużą pomoc w trudnych dla mnie chwilach DZIĘKUJĘ Staś fajnie że jesteś i wszystko jest OK 14 minut temu, Splot napisał: Stasiu chcesz żebym się popłakał. Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka Michał chcesz płakać, płacz nie wstydź się płacz - nic w tym złego jak facet płacze. A zwłaszcza z takiego powodu A na marginesie Fajnie że są tacy ludzie jak Ty którzy bez skrupułów wyciągają pomocną dłoń. Daj a będzie Ci dane - tak mawiała moja chrzestna Brawo Ty - Panie Michale 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Witaj z powrotem @stas1 @Splot Michale, szacunek za bezinteresowną pomoc. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts