stas1 Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Tego Wam Życzy Stas1 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Zdrowych i spokojnych Świąt panowie i panie. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 W swoim stylu : Świątecznie Tutaj drodzy me życzenia, Pragnę szczerze ich spełnienia. Zdrowia, szczęścia, pomyślności, Tak to dla Was, jak i gości. Raźno wstał nam już poranek, Czas to usiąść do pisanek. I szykować nam koszyki, W których różne smakołyki. Te mazurki i makowce, Babki także nam nie obce. Świeży chlebek, garstka soli. To świętować nam pozwoli. Tu kiełbaski małe pęto, Lub szyneczka, wszak to święto. Wielkiej Nocy jest przed nami, Gdy spędzimy z rodzinami. Czas świątecznej to biesiady, Mam tu dla Was także rady. Warto ruszyć się zza stołu, I na spacer tak pospołu. By nie przybrał ktoś tu w pasie, To zaradzić na to da się. Gdy nadstawi radzie ucho, Święta ujdą mu "na sucho". Myślcie także o dyngusie, Małym figlu i psikusie. Lecz z umiarem użyć wody! By nie było z tego szkody. Najlepszego życzy Radek 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 31, 2018 Administrators Share Posted March 31, 2018 Co by Wam się świeciło i w domu i nad wodą @KaZuYa Tobie w szczególności życzę zdrowia, oby wszystko było oki? bo bez zdrowia wszystko jest do bani. Panowie @ArekH i @Tench_fan przybywam na Gorzòw. Wstępnie jestem umówiony na kawę u Arka z jego prezentem, ale gdyby była możliwość jakiegoś chmielu jednego lub dwa na mieście delikatnie przytulić to jestem za 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Zdrowych i pogodnych Świąt. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 59 minut temu, Grendziu napisał: Co by Wam się świeciło i w domu i nad wodą @KaZuYa Tobie w szczególności życzę zdrowia, oby wszystko było oki? bo bez zdrowia wszystko jest do bani. Panowie @ArekH i @Tench_fan przybywam na Gorzòw. Wstępnie jestem umówiony na kawę u Arka z jego prezentem, ale gdyby była możliwość jakiegoś chmielu jednego lub dwa na mieście delikatnie przytulić to jestem za Dzieki Prezes wzajemnie Zdrowych I Wesolych Swiat Panie I Panowie . 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Zdrowych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sołtys stan Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Przyłączam się do życzeń... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
grych Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 I ryby 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrProper Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Z okazji nadchodzącej Wielkanocy pragniemy życzyć Wam wraz z małżonką, aby wiosenna atmosfera, wiara i miłość nie opuszczały Was przez cały rok. Dzisiaj wstał z grobu Zbawiciel, Waszego świata Odkupiciel. Więc niech będzie koniec złemu i oddajmy hołd nasz Jemu, Alleluja, Alleluja! Dużo radości w dniach Świąt Wielkanocnych oraz udanego Dyngusa 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts