Dominik Posted August 28, 2018 Share Posted August 28, 2018 Jeśli ktoś chciałby się dokształcić, to tutaj można. Może komuś takie studia i dyplom mógłby pomóc w dalszej karierze. http://rekrutacja.uwm.edu.pl/content/podyplomowe/ichtiologia-i-akwakultura#axzz5PTGyXGc2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 28, 2018 Administrators Share Posted August 28, 2018 10lat mniej, więcej czasu i niezależność w pogoni za chlebem, to i bym się z chęcią poduczył? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 28, 2018 Author Share Posted August 28, 2018 Zajęcia są raptem raz w miesiącu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 28, 2018 Administrators Share Posted August 28, 2018 Czytałem. Wiem też, że na naukę nigdy za późno lecz ja się ostatnio czuje trochę na wszystko już za stary i tyle. Choć innych zachęcam do edukacji. Warto. Może by tak inny łysy z UK.... no tak, ale wg niego polska myśl szkoleniową jak i wszystko w PL to... Dobra nie kończę, nie ma się co nakręcać. @Dominikidziesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 28, 2018 Author Share Posted August 28, 2018 Ja na brak nauki nie narzekam. Zresztą z tym wydziałem już nawiązałem współpracę. Bardziej w kontekście rekultywacji osadów, a nie ichtiologii. Musi wystarczyć A w sprawie wieku, to mój ojciec na zajawkę ze dwa lata temu zrobił sobie podyplomówkę z rolnictwa Facet po 60-tce. Jeśli chodzi o dojazd, to ja na swoją podyplomówkę jeździłem z Olsztyna do Krakowa. Tak więc wymówki Ci się Grendziu kończą Poważnie mówiąc, to można tam się czegoś nauczyć, nabrać doświadczenia choćby w zakresie tworzenia operatów. Skoro facet z fundacji Ratuj Ryby będąc absolwentem technikum rybackiego mówi o sobie "ichtiolog" i ludzie mu wierzą, to taka podyplomówka tym bardziej wzmocni wiarygodność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted August 28, 2018 Administrators Share Posted August 28, 2018 1 minutę temu, Dominik napisał: Tak więc wymówki Ci się Grendziu kończą Ja już nic nie muszę udowadniać. Nie za bardzo mam czas aktualnie w życiu na taką edukację. Może za jakiś czas to się zmieni. Teraz to pragnę snu i tylko snu. Gdy mam wolne to nadrabiam inną pracę. Zamiast wypoczywać, biegaĺem po urzędach dwa dni. I tak cały czas. Do tego chyba stałem się zrzędliwy, oby z przemęczenia, a nie że starości. Jade rank do Karpacza z rodzina na kilka chwil wolnego, a i także biznesowo na spotkania. Aktualnie zastanowienia się w życiu, gdzie są priorytety, bo trzy etaty łącznie z fundacją to trochę za dużo? Ratuj Ryby, a my to dwa inne projekty. Co nie oznacza, że im nie kibicuje? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted August 28, 2018 Author Share Posted August 28, 2018 4 minuty temu, Grendziu napisał: Ja już nic nie muszę udowadniać. Jeśli tak do tego podchodzisz to rzeczywiście nie ma sensu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts