Jump to content

Studia z zakresu Ichtiologii

Dominik
 Share

Recommended Posts

• Administrators

10lat mniej, więcej czasu i niezależność w pogoni za chlebem, to i bym się z chęcią poduczył?

• Administrators

Czytałem.  Wiem też, że na naukę nigdy za późno lecz ja się ostatnio czuje trochę na wszystko  już za stary i tyle. Choć innych zachęcam do edukacji. Warto. Może by tak inny łysy z UK.... no tak, ale wg niego polska myśl szkoleniową jak i wszystko w PL to... Dobra nie kończę, nie ma się  co nakręcać. @Dominikidziesz?

Ja na brak nauki nie narzekam. Zresztą z tym wydziałem już nawiązałem współpracę. Bardziej w kontekście rekultywacji osadów, a nie ichtiologii. Musi wystarczyć :)

A w sprawie wieku, to mój ojciec na zajawkę ze dwa lata temu zrobił sobie podyplomówkę z rolnictwa :) Facet po 60-tce.

Jeśli chodzi o dojazd, to ja na swoją podyplomówkę jeździłem z Olsztyna do Krakowa.

Tak więc wymówki Ci się Grendziu kończą :) 

Poważnie mówiąc, to można tam się czegoś nauczyć, nabrać doświadczenia choćby w zakresie tworzenia operatów. Skoro facet z fundacji Ratuj Ryby będąc absolwentem technikum rybackiego mówi o sobie "ichtiolog" i ludzie mu wierzą, to taka podyplomówka tym bardziej wzmocni wiarygodność. 

• Administrators
1 minutę temu, Dominik napisał:

Tak więc wymówki Ci się Grendziu kończą :) 

Ja już nic nie muszę udowadniać. Nie za bardzo mam czas aktualnie  w życiu  na taką edukację.  Może za jakiś czas to się zmieni.  Teraz  to pragnę snu i tylko snu.  Gdy mam wolne to nadrabiam inną pracę. Zamiast wypoczywać, biegaĺem po urzędach dwa dni. I tak cały czas. Do tego chyba stałem się  zrzędliwy, oby z przemęczenia, a nie że starości.

Jade rank do Karpacza z rodzina na kilka chwil wolnego, a i także biznesowo na spotkania.

Aktualnie  zastanowienia się w życiu, gdzie są priorytety, bo trzy etaty łącznie z fundacją to trochę za dużo?

Ratuj Ryby, a my to dwa inne projekty. Co nie oznacza, że im nie kibicuje?

4 minuty temu, Grendziu napisał:

Ja już nic nie muszę udowadniać.

Jeśli tak do tego podchodzisz to rzeczywiście nie ma sensu.