jakub_wr Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Cześć , Mam do sprzedania kamerkę sportową, fajna rzecz do filmowania wędkarskich wypraw. Można pobawić się z obudową podwodną i zarejestrować to co się dzieje w naszym łowisku. Jeśli ktoś będzie chętny proszę pytać. Dla kolegów z forum znajdę bonusik w postaci spławika hand made SONY Hdr-as200v z pilotem do nagrywania bezprzewodowego WiFi oraz zestawem akcesoriów. Ważna zaleta to stabilizacja oraz WiFi. Kamera kupiona w sklepie posiada tylko adapter do mocowania kamery i obudowę. W moim zestawie dodatkowo: - teleskopowy uchwyt Hama - stojak trójnik - uchwyt na głowę - obudowa podwodna - uchwyt na rower lub motor - dwie baterie. Wszystko jest w bardzo dobrym stanie. Nagrywanie u mnie było sporadyczne. Cena 500zl. Mogę wystawić aukcję allegro jeśli ktoś woli taką formę zakupu. Odbiór osobisty Wysyłka kurierem - Gratis Paczkomat - Gratis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted June 25, 2019 Author Share Posted June 25, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 Sprzedane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts