Grzes77 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 (edited) https://rybomania.com.pl/pl/ Wybiorę się tam prawdopodobnie w niedzielę 8 grudnia 2019r. Jest ktoś chętny? Muszę obejrzeć kosze do feedera z oparciem i jakieś feedery "long distans", bo kilka kupiłem i żaden mi nie pasuje. Wezmę troszkę urobku z stsa i coś tam kupię, chyba, że nie będzie co. @elvis, @cygan786, @PawelL, @Semi, @Ostap i inni może mały wyskok na zakupy ? Edited September 18, 2019 by Grzes77 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Zobaczymy co czas przyniesie, ale czemu nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cygan786 Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Z chęcią pojadę, poprzednie odpuściłem ale tym razem, czemu nie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 18, 2019 Share Posted September 18, 2019 Nie chcę zapeszać, ale nie wyobrażam sobie bym nie pojechał. Już uświadomiłem żonę, że poznańskie targi są tym razem w marcu , a nie w lutym. Tak więc nie będzie dnia kobiet w przyszłym roku. Co najwyżej będzie bukiet nowych zapachów wędkarskich. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 19 godzin temu, elvis napisał: Nie chcę zapeszać, ale nie wyobrażam sobie bym nie pojechał. Już uświadomiłem żonę, że poznańskie targi są tym razem w marcu , a nie w lutym. Tak więc nie będzie dnia kobiet w przyszłym roku. Co najwyżej będzie bukiet nowych zapachów wędkarskich. To mam nadzieję, że Twoja żona nie ma 8 grudnia urodzin lub imienin, bo może mieć mega dąsa. Zobaczymy co napisze Paweł i zbieramy wrotki na tą imprezę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 To mam nadzieję, że Twoja żona nie ma 8 grudnia urodzin lub imienin, bo może mieć mega dąsa. Zbaczymy co napisze Paweł i zbieramy wrotki na tą imprezę O cholera....Ja mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted September 19, 2019 Share Posted September 19, 2019 Jestem na tak. Nie byłem jeszcze na takiej imprezce, więc trzeba koleiny punkt doświadczenia zdobyć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted September 19, 2019 Author Share Posted September 19, 2019 12 godzin temu, elvis napisał: O cholerna.... Ja mam To dobrze, kupisz sobie prezent i postawisz kolegom po browarze 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 No to jak chłopaki, ugadujemy się na 08.12 ? Wezmę żonę jako kierowcę to na jakieś piwko skoczymy po targach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 16, 2019 Share Posted November 16, 2019 No to jak chłopaki, ugadujemy się na 08.12 ? Wezmę żonę jako kierowcę to na jakieś piwko skoczymy po targach.Tomciu, na Targach też jest piwo. Ja jestem chętny już dziś.Nawet przełożyłem imieniny na...lipiec.Może@Ostap też zajrzy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts