Jump to content

Rybomania Warszawa 7-8 grudnia 2019r

Grzes77
 Share

Recommended Posts

https://rybomania.com.pl/pl/

Wybiorę się tam prawdopodobnie w niedzielę 8 grudnia 2019r. Jest ktoś chętny?

Muszę obejrzeć kosze do feedera z oparciem i jakieś feedery "long distans", bo kilka kupiłem i żaden mi nie pasuje. Wezmę troszkę urobku z stsa i coś tam kupię, chyba, że nie będzie co. @elvis, @cygan786, @PawelL, @Semi, @Ostap i inni może mały wyskok na zakupy ?

Edited by Grzes77

Nie chcę zapeszać, ale nie wyobrażam sobie bym nie pojechał.

Już uświadomiłem żonę, że poznańskie targi są tym razem w marcu , a nie w lutym. Tak więc nie będzie dnia kobiet w przyszłym roku. Co najwyżej będzie bukiet nowych zapachów wędkarskich.

• Haha 2

19 godzin temu, elvis napisał:

Nie chcę zapeszać, ale nie wyobrażam sobie bym nie pojechał.

Już uświadomiłem żonę, że poznańskie targi są tym razem w marcu , a nie w lutym. Tak więc nie będzie dnia kobiet w przyszłym roku. Co najwyżej będzie bukiet nowych zapachów wędkarskich.

To mam nadzieję, że Twoja żona nie ma 8 grudnia urodzin lub imienin, bo może mieć mega dąsa. Zobaczymy co napisze Paweł i zbieramy wrotki na tą imprezę :champagne-2010:

To mam nadzieję, że Twoja żona nie ma 8 grudnia urodzin lub imienin, bo może mieć mega dąsa. Zbaczymy co napisze Paweł i zbieramy wrotki na tą imprezę :champagne-2010:

O cholera....

Ja mam

• 1 month later...
No to jak chłopaki, ugadujemy się na 08.12 ? Wezmę żonę jako kierowcę to na jakieś piwko skoczymy po targach.:champagne-2010:
Tomciu, na Targach też jest piwo.
Ja jestem chętny już dziś.
Nawet przełożyłem imieniny na...lipiec.

Może@Ostap też zajrzy.
  • Like 1