ArekH Posted January 28, 2020 Share Posted January 28, 2020 Zakładam temat z powodu, że od chyba 3 lat, dla ekipy ForumDlaryb.pl jest to zaczatek sezonu i wspólne spotkanie. Z zasady spędzamy wspólnie od piątku do niedzieli. Nie interesują nas opinie typu? Kulko, paszo, sklepo, targo mania! To jedne z największych targów w Europie i My tam jesteśmy. Większość sprzedawców i wystawców, po tych latach to nasi dobrzy znajomi. Dzięki Darkowi @Grendziu z zasady mamy odpłatny, w rozsądnej cenie nocleg w Poznaniu i zwiedzanie miasta. Stąd pytanko. Kto chciał by z nami tam być w terminie 6-8 marca 2020. Muszę dodać ze wstęp w piątek jest dość kosztowny, bo to dzień biznesowy, ale dający dość swobodny dostęp do wystawców i ich produktów. Sobota i niedziela to niestety targ w Indiach, przy wyprzedaży! pod spodem proszę chętnych o edytowanie i dopisywanie. A.H. - 6-8.03 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 28, 2020 Administrators Share Posted January 28, 2020 Obecny??? Jak @Marcel @Bartosh i @Kubikwrócą z nart to ich zapytam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 28, 2020 Author Share Posted January 28, 2020 Prosić się nie chcę. Każdy ma dom i rodzinę. Ostatecznie, wpadnę w sobotę na dzień i wracam wieczorem do domku. Nie planuję zakupów, jedynie okukanie nowości. Nic mi nie brakuje. Problem jest tylko taki. Jak by miała zebrać się ekipa na kilka dni, muszę zaklepać sobie wolne do 18 lutego, by objęto to w grafiku. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 10 godzin temu, Grendziu napisał: Obecny??? Jak @Marcel @Bartosh i @Kubikwrócą z nart to ich zapytam. Darku, a gdzie Oni, karwafa, śnieg znaleźli? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 29, 2020 Administrators Share Posted January 29, 2020 54 minuty temu, ArekH napisał: Darku, a gdzie Oni, karwafa, śnieg znaleźli? W górach jest. Co do piątku to postaramy się wejść za free na targi, tylko muszę wiedzieć ile osób? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 13 minut temu, Grendziu napisał: tylko muszę wiedzieć ile osób No to wstrzymaj się trochę, bo sam widzisz, ze chłopaki w wątku walą drzwiami i oknami. Tak ciężko napisać tak, lub nie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 20 minut temu, ArekH napisał: No to wstrzymaj się trochę, bo sam widzisz, ze chłopaki w wątku walą drzwiami i oknami. Tak ciężko napisać tak, lub nie? To powiedz to mojemu szefowi, pytam się czy mnie na poligon planuję, a on mi mówi że jeszcze nie wie. Dowiem się pewnie z tydzień przed wyjazdem, to se mogę najwięcej naplanować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 Przed chwilą, Semi napisał: to se mogę najwięcej naplanować. To przestań odkładać na tego Maybaha i idź na emeryturę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted January 29, 2020 Share Posted January 29, 2020 2 minuty temu, ArekH napisał: To przestań odkładać na tego Maybaha i idź na emeryturę. Areczku, staram się jeszcze 5 lat wytrzymać. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 29, 2020 Author Share Posted January 29, 2020 1 minutę temu, Semi napisał: Areczku, staram się jeszcze 5 lat wytrzymać. Ale obiecaj, że jak dożyję, to Twoją księżycówkę w końcu razem wypijemy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts