Jump to content

Rybomania 2020

ArekH
 Share

Recommended Posts

Zakładam temat z powodu, że od chyba 3 lat, dla ekipy ForumDlaryb.pl jest to zaczatek sezonu i wspólne spotkanie. Z zasady spędzamy wspólnie od piątku do niedzieli. Nie interesują nas opinie typu? Kulko, paszo, sklepo, targo mania! To jedne z największych targów w Europie i My tam jesteśmy. Większość sprzedawców i wystawców,  po  tych latach to nasi dobrzy znajomi. Dzięki Darkowi @Grendziu z zasady mamy odpłatny, w rozsądnej cenie nocleg w Poznaniu i zwiedzanie miasta. Stąd pytanko. Kto chciał by z nami tam być w terminie 6-8 marca 2020. Muszę dodać ze wstęp w piątek jest dość kosztowny, bo to dzień biznesowy, ale dający dość swobodny dostęp do wystawców i ich produktów. Sobota i niedziela to niestety targ w Indiach, przy wyprzedaży! ;) pod spodem proszę chętnych o edytowanie i dopisywanie. 

A.H. - 6-8.03

• Like 1

Prosić się nie chcę. Każdy ma dom i rodzinę. Ostatecznie, wpadnę w sobotę na dzień i wracam wieczorem do domku. Nie planuję zakupów, jedynie okukanie nowości. Nic mi nie brakuje. Problem jest tylko taki. Jak by miała zebrać się ekipa na kilka dni, muszę zaklepać sobie wolne do 18 lutego, by objęto to w grafiku. :icon_arrow1:

• Like 1

• Administrators
54 minuty temu, ArekH napisał:

Darku, a gdzie Oni, karwafa, śnieg znaleźli? 

W górach jest. Co do piątku to postaramy się wejść za free na targi, tylko muszę wiedzieć ile osób?

13 minut temu, Grendziu napisał:

tylko muszę wiedzieć ile osób

No to wstrzymaj się trochę, bo sam widzisz, ze chłopaki w wątku walą drzwiami i oknami. Tak ciężko napisać tak, lub nie? 

20 minut temu, ArekH napisał:

No to wstrzymaj się trochę, bo sam widzisz, ze chłopaki w wątku walą drzwiami i oknami. Tak ciężko napisać tak, lub nie? 

To powiedz to mojemu szefowi, pytam się czy mnie na poligon planuję, a on mi mówi że jeszcze nie wie. Dowiem się pewnie z tydzień przed wyjazdem, to se mogę najwięcej naplanować.:D

Przed chwilą, Semi napisał:

to se mogę najwięcej naplanować.:D

To przestań odkładać na tego Maybaha i idź na emeryturę. :icon_arrow1:

• Haha 1

2 minuty temu, ArekH napisał:

To przestań odkładać na tego Maybaha i idź na emeryturę. :icon_arrow1:

Areczku, staram się jeszcze 5 lat wytrzymać.:champagne-2010:

• Thanks 1

1 minutę temu, Semi napisał:

Areczku, staram się jeszcze 5 lat wytrzymać.:champagne-2010:

Ale obiecaj, że jak dożyję, to Twoją księżycówkę w końcu razem wypijemy? ;):champagne-2010: