Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Administrators Share Posted March 24, 2020 1 minutę temu, Splot napisał: Który lepszy: -https://sklepdrapieznik.pl/sklep/kolowrotki-flagman/32802-flagman-sherman-pro-feeder-4000.html -https://sklepdrapieznik.pl/sklep/kolowrotki-matrix/29421-kolowrotek-matrix-aquos-ultra-4000.html Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Do czego? Nowych wątków nie chcę się robić? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Weź Flagmana. Angole nie umieją robić kołowrotków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Author Administrators Share Posted March 24, 2020 2 minuty temu, Splot napisał: Zaskoczę Cię, do feedera Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka A jaką metodą feederową i gdzie łowisz przeważnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 A jaką metodą feederową i gdzie łowisz przeważnie Klasyk, koszyki 40-60g, czyli lekkie uciągi na kanałach oraz Odrze. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 Z tych dwóch wziąłbym Flagmana. Matrix ma za duży rotor i szpulę w stosunku do wielkości korpusu i mechanizmu. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 24, 2020 Author Administrators Share Posted March 24, 2020 1 minutę temu, Hotpoint napisał: Z tych dwóch wziąłbym Flagmana Dokładnie ten model ofiarowałem ojcu, po kilku razach klęknął ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 1 minutę temu, Grendziu napisał: Dokładnie ten model ofiarowałem ojcu, po kilku razach klęknął ? No... To już wiemy, że oba się nie nadają @Splot Weź Penna Slammera jak dziadek Arek i nie kombinuj. Od nowości będzie chodził jak stary traktor, ale na pewno pochodzi dłużej jak te perfumowane wynalazki, które nam tu wrzuciłeś 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 (edited) 10 godzin temu, ArekH napisał: Weź Flagmana. Angole nie umieją robić kołowrotków. Bo oni nawet swojego flagowca robią na dalekim wschodzie. A co dopiero niższa półkę. 9 godzin temu, Hotpoint napisał: No... To już wiemy, że oba się nie nadają @Splot Weź Penna Slammera jak dziadek Arek i nie kombinuj. Od nowości będzie chodził jak stary traktor, ale na pewno pochodzi dłużej jak te perfumowane wynalazki, które nam tu wrzuciłeś Traktor powiadasz, to i tak płynniej niż niektóre gwiazdy. I mówię tu poważnie. @Grendziu A co powiesz na inne Penny jak Spinfisher. Edited March 25, 2020 by NPC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 3 godziny temu, NPC napisał: co powiesz na inne Penny jak Spinfisher. Widać, że budżet to 250 zł, Spinfisher jest zdecydowanie droższy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Tak budżet do max 299zł. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts