Administrators Grendziu Posted November 2, 2015 Administrators Share Posted November 2, 2015 Sprzedam RIB-a oryginalna Yamaha z 2004r. je Jedyna taka zabawka na rynku, przerobiony specjalnie zabudowany przód, kierownica Ferrari.Ponton z twardym dnem wraz z przyczepką i wyciągarką – zarejestrowany jako statek. W ostatnich dwóch sezonach po 2 razy na wodzie. Rib nigdy nie stał na stałe w wodzie, po pływaniu zawsze wciągany był na przyczepkę. Proszę o konkretne zapytania. Sprzedam lub zamienię na profesjonalną łódź wędkarską. Na akwenie którym pływam jest strefa ciszy – tylko akumulator – szkoda tego zajebistego sprzętu na takie pływanie. Cena za RIB- a i przyczepkę – bez silnika, jes okablowania plus cięgno steru.Długość 4,7m – możliwy silnik do założenia do 60KM – niesamowite osiągi na wodzie – potrafi bardzo dużo z mocnym silnikiem. Garażowany. Dodatki: pompka, gumy, kleje itp.Ostatnie 3 lata był tylko 5 razy na wodzie!!!Istnieje możliwość zakupu samego RIB-a bez przyczepki.Cena 15000zł PolecamDariusz Grendatel. 506057759 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 24, 2016 Author Administrators Share Posted May 24, 2016 No to dostałem teraz ZONKA, w weekend mnie ona opuszcza, a ja muszę coś kupić w zamian.... Ból głowy mam na maksa, miałem być karpiarzem, a wrócę pewnie do spinningu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts