Administrators Grendziu Posted April 20, 2020 Administrators Share Posted April 20, 2020 Dorobiłem się w weekend 3 kosza, tym razem dostałem od kolegi za free dajłę więc mam trzy, ale mam jedną sztycę Matrixa i ona jest delikatna. Do odławiania szybkościowego przy klasyku na zawodach super, ale ryby na komercjach są małe, średnie i duże. Samego podbieraka karpiowego do mutantów zabierać mi się przeważnie nie chcę, ale już jakąś mocną sztycę to bym się dorobił. Proszę o propozycję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 To ilu Was jest? Tych @Grendziu(ów)? Jakieś posty zdublowane... To nie piątek, jeszcze mi się w oczach nie dwoi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 20, 2020 Author Administrators Share Posted April 20, 2020 5 minut temu, Linek727 napisał: To ilu Was jest? Tych @Grendziu(ów)? Jakieś posty zdublowane... To nie piątek, jeszcze mi się w oczach nie dwoi. Zrobię zdjęcie i wyślę przy okazji oki? Gdzieś na forum 100lat temu było, wiem, że reklamację zrobiłem, była pozytywna i dostałem nową, a @Ostap potem ją sobie przerobił jakoś. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek.B Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Parę złotych a naprawdę ciekawa propozycja. Znajomy kupił. Miałem w rękach i pod komercyjne łowy świetna. Bardzo dobra opcja z krótkim elementem. Przy operowaniu dużą rybą na brzegu bardzo pomocne. Nie musimy wywijać długim elementem. https://sklepdrapieznik.pl/sklep/podbieraki-i-sztyce-korum-preston/28980-sztyca-preston-c-drome-power-handle-3m.html 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 Dzięki A co sztycy karpiowej na komerchę, czyli ryby od kilaka w górę, i tak trzeba operować jedną ręką. I tu jest kłopot. Skracając: profesjonalną dyskusję należy zacząć od 4 paczek. I tego jestem pewien. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 https://www.sklep-mietus.pl/sztyce-i-akcesoria/16350-sztyca-do-podbieraka-dam-sumo-put-over-440m.html mam taką i jestem zadowolony. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted September 5, 2022 Author Administrators Share Posted September 5, 2022 @Tench_fan poproszę o link tego fajnego coś, co miałeś. Muszę się zastanowić czy 4m czy 3,2m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 a to na komercję to musi być taka specjalna? aha, to ja nie wiedział. znaczy nie można takowej stosować na innych wodach? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 20 godzin temu, christhof70 napisał: a to na komercję to musi być taka specjalna? aha, to ja nie wiedział. znaczy nie można takowej stosować na innych wodach? A widziałeś aby ktoś łowił np. kijem rzecznym na komercji metodą method fieder? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts