PawelL Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 (edited) Se założyłem swój temat. A co! Postaram się live jakieś relacje a na razie linki do bloga: Edited June 5, 2020 by PawelL 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 1, 2020 Administrators Share Posted June 1, 2020 Super, dziękuję, oto chodziło, zmotywowałeś mnie aby coś dzisiaj też wstawić. Mam nadzieję, że @Splotreaktywuje się też tam, a i może inni wezmą przykład ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Nie ma to jak przyjechać na nęcone ... a tu zajęte ...Stanąłem miejsce obok i piersza rybka jest.Chciałem zanęcić, więc muszę ich przeczekać!Wysłane z mojego M6T przy użyciu Tapatalka 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Tak, tak potwierdzam Paweł atakuje mimo, iż go podsiedli. Dzięki @PawelL za pogaduchy i przepraszam za syna, bo się musiał hrabia rozsiąść na nie swoim tronie 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Nie ma problemu.Nic się niestety nie dzieje ciekawego, ale przeczekałem sąsiadów na miejscu nęconym i spokojnie rybką dam papu.Wysłane z mojego M6T przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 Ło niespodzianka.Wysłane z mojego M6T przy użyciu Tapatalka 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 Sandała bym się tam nie spodziewał, nie dojść, że nad zaporówką ich nie łowiłem, to na dodatek miejsce typowe zamulone, liny, karpie, płocie, okonie, szczupaki, no ale nie sandacz. Teraz wiesz, gdzie będę nęcił, ja wiem, gdzie Ty nęcisz, więc pilnujemy "swoich" miejscówek, tym bardziej, że to tylko dwa miejsca od siebie. Gdy ja będę łowił, a Twoje miejsce ktoś podsiądzie, to będę patrzył jakie ma wyniki i zdam Ci relację, o to samo Ciebie proszę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted June 4, 2020 Share Posted June 4, 2020 1 godzinę temu, PawelL napisał: Ło niespodzianka. Sezon sandaczowy uważam za otwarty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted June 4, 2020 Author Share Posted June 4, 2020 20 minut temu, NPC napisał: Sezon sandaczowy uważam za otwarty. Nawet miał 51 cm, ale wrócił do wody, bo byłem sam. Jakby był szwagier to pewnie by go wysępił. U nas ma wymiar 50. Podsumowując wyjazd, słabizna. Dwa ładne brania przegapiłem, choć łowiąc na metodę powinny się same zacinać. Poprawka w sobotę od świtu! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted June 25, 2020 Author Share Posted June 25, 2020 Zaczynamy!Wysłane z mojego M6T przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts