Administrators Grendziu Posted July 1, 2020 Administrators Share Posted July 1, 2020 Gdzieś mi się w głowie te sandacze już wyklarowały.... Szkoda biegania i udręki. Lato i ciepłe dni oraz woda to czas okonia. Technik i metod jest sporo. Ja teraz chce się pobawić jaskółkami, no i szukam główek jigowych od 3 do 9g. Ponoć trójkątne są najlepsze do jaskółek... Ktoś coś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Gdzieś mi się w głowie te sandacze już wyklarowały. Jedź na Szczecin. Odra przyjmie multika. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 1, 2020 Author Administrators Share Posted July 1, 2020 Cała Polska łowi na Westiny, mnie te gumy jakiś nie kupiły, co ze mną jest nie tak? ? Pisałam na fejsie do jednego kolesia o jaskółki handmade, obiecał wysłać ofertę, ale chyba mnie... Grzecznie napiszemy zapomniał Na pewno nie chce jaskółek na dropa, bo ten stylnie mnie nie kręci. Może oprócz główek trójkątnych jeszcze spróbuje na czeburaszke, ale tutaj te mam za małe doświadczenie na taką zabawę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted July 1, 2020 Share Posted July 1, 2020 6 godzin temu, Grendziu napisał: Cała Polska łowi na Westiny, mnie te gumy jakiś nie kupiły, co ze mną jest nie tak? ? Chyba w internecie łowi, ani wędki ani nic innego nie jest od nich mega popularne. Wstawiam ponownie: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 26, 2022 Author Administrators Share Posted May 26, 2022 Paralonki sronki???, w wolnych chwilach resztę sezonu chce mi się bawić na jaskółki. @christhof70 dajesz, co polecisz ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 1 minutę temu, Grendziu napisał: Paralonki sronki???, w wolnych chwilach resztę sezonu chce mi się bawić na jaskółki. @christhof70 dajesz, co polecisz ??? ja tylko na lunkery. naucz się jednej, dwóch przynęt perfekt, a będziesz łowił, a nie k.....a kupować co dwa miechy nowości i jak to? aaaa próbować. i h....a wypróbujesz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 26, 2022 Author Administrators Share Posted May 26, 2022 2 minuty temu, christhof70 napisał: ja tylko na lunkery. naucz się jednej, dwóch przynęt perfekt, a będziesz łowił, a nie k.....a kupować co dwa miechy nowości i jak to? aaaa próbować. i h....a wypróbujesz I co się drzesz ???te Twoje "lunkero/lunatyki" z tego co pamiętam to do dropa się nadawały, a na dropshot łowić nigdy nie będę, nawet jakby mnie to miało kosztować MŚ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 1 minutę temu, Grendziu napisał: I co się drzesz ???te Twoje "lunkero/lunatyki" z tego co pamiętam to do dropa się nadawały, a na dropshot łowić nigdy nie będę, nawet jakby mnie to miało kosztować MŚ??? sropa?. tymi jaskółkami można wszystko zrobić. tak jak mannsami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 26, 2022 Author Administrators Share Posted May 26, 2022 34 minuty temu, christhof70 napisał: sropa?. tymi jaskółkami można wszystko zrobić. tak jak mannsami Gdybym nie kombinował to bym nie umiał potem łapiąc jak trzeba się popisywać ? Wrzuć 5 ulubionych kolorów jaki umisz lunkerow, mogą być linki. Dziękuję ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 1 minutę temu, Grendziu napisał: Gdybym nie kombinował to bym nie umiał potem łapiąc jak trzeba się popisywać ? Wrzuć 5 ulubionych kolorów jaki umisz lunkerow, mogą być linki. Dziękuję ???? a to łan wuj jaki kolor. jaki Ci spodoba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts