Administrators Grendziu Posted November 13, 2020 Administrators Share Posted November 13, 2020 Przecież to jest jakiś kosmos, nie kończąca się inwestycja, zaburtowy spalinowy mam, to teraz wiadomo, że trzeba dziobówkę. Ceny przerażają bo są nawet po 16tyś zł, ale to nie dla mnie. Są tanie jak Haswing z funkcją kotwiczną, ale są też droższe jak MotorGuide z GPS i połączeniem z echo.... Trudny wybór, mam weekend na to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 4 godziny temu, Grendziu napisał: Trudny wybór, mam weekend na to. A wiosła, to już poniżej godności? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 A wiosła, to już poniżej godności? Utopił pewnie i nie ma. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 53 minuty temu, mav3rick napisał: 1 godzinę temu, ArekH napisał: A wiosła, to już poniżej godności? Utopił pewnie i nie ma. On jest zdolny chłopak, nawet drewniane wiosła utopi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 13, 2020 Author Administrators Share Posted November 13, 2020 1 godzinę temu, ArekH napisał: A wiosła, to już poniżej godności? Przyjadę łajbą do Ciebie z wiosłami nad Wartę , pokażesz jak płynąć cały dzień pod prąd ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 37 minut temu, Grendziu napisał: pokażesz jak płynąć cały dzień pod prąd ? Nic ci nie pokażę. Ja jestem wędkarz brzegowy. Nie interesuje mnie pływanie, chyba że rekraacyjne, na pół godzinki. Wędkowanie, jedynie z brzegu. Dla Mnie! 39 minut temu, Grendziu napisał: płynąć cały dzień pod prąd Apropo, przecież trenujesz, a tu na staruszka wysiłek chcesz zwalić? Wstydź się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 23, 2020 Author Administrators Share Posted November 23, 2020 Generalnie jest mega kłopot z dostępem silników dziobowych z funkcją GPS i współgrających z dana seria echosond. Jednak jestem bliżej jak dalej pewnych decyzji, więc może coś do marca 2021 uda mi się ogarnąć ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 30, 2020 Author Administrators Share Posted November 30, 2020 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts