Administrators Grendziu Posted November 28, 2020 Administrators Share Posted November 28, 2020 Chce tak??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Chce tak??? Ale że tak mało, czy czysto? Szału nima, a Ty chcesz tak. W Twoim przypadku to proste, sprzedaj większość sprzętu, pomaluj kanciapę na biało i będziesz miał takie cusie, proste, nie dziękuj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 6 godzin temu, Grendziu napisał: Chce tak??? Nie zmieściłbym tam nawet swojej kolekcji kołowrotków, mało miejsca na ten cały majdan. Z drugiej strony wszystko estetycznie wykonane w japońskim stylu jednak wole skandynawski styl czyli w drewnie, nie będzie widać brudu po zanęcie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 28, 2020 Author Administrators Share Posted November 28, 2020 6 godzin temu, Grzes77 napisał: Ale że tak mało, czy czysto? Szału nima, a Ty chcesz tak. W Twoim przypadku to proste, sprzedaj większość sprzętu, pomaluj kanciapę na biało i będziesz miał takie cusie, proste, nie dziękuj Wiem, że Twoja fajna, pochwal się ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 47 minut temu, Grendziu napisał: Wiem, że Twoja fajna, pochwal się ??? A to masz przyjacielu skleroze? Jak tak, to mogę jutro foty zrobić, bo akurat trochę ogarnąłem warsztat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 28, 2020 Author Administrators Share Posted November 28, 2020 2 minuty temu, Grzes77 napisał: 51 minut temu, Grendziu napisał: Wiem, że Twoja fajna, pochwal się ??? A to masz przyjacielu skleroze I to jaką???, co do sprzętu, jeden mi wkręca że jakość nie ilość ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 16 minut temu, Grendziu napisał: I to jaką???, co do sprzętu, jeden mi wkręca że jakość nie ilość ??? Jedną ceratą wszystkiego nie obłowisz! Choć w sumie jeszcze nie łowiłem karpi z rzutu Certat'ką 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted November 28, 2020 Share Posted November 28, 2020 9 godzin temu, Grzes77 napisał: pomaluj kanciapę na biało i będziesz miał takie cusie, Przecież Darecki po pierwszej wyprawie na ryby, miał by tam mydło, powidło i wszystko splątane na podłodze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 29, 2020 Author Administrators Share Posted November 29, 2020 14 godzin temu, ArekH napisał: Przecież Darecki po pierwszej wyprawie na ryby, miał by tam mydło, powidło i wszystko splątane na podłodze. Srydło??? Cały czas myślę o tym czy mi to wszystko potrzebne. 3 kije karpiowe w tym spod - nie łowilem 2 sezony, a ogólnie łowiłem może z 5 razy na te kije przez 4/5lat. Feeder, hmm mam taki sprzęt o którym marzyłem zawsze, może nie poszedłem w Free Spirit, ale są dwa Aventusy i dwa kreciloki long dystanse, do tego picker Shimano oraz kij do metody Browning i w zasadzie oprócz mocnego uciągu na rzeki jestem wstanie łowić tym wszędzie. Spinnigu aktualnie u mnie za dużo, a ciągle mało. Wciąż układam sobie w głowie minimalizm, aby wszystko było co potrzebne do łodzi, brzeg odpada bo chce tylko łowić non stop z jednostki pływającej. Casting - zniechęcił mnie multik używany ABU, bo nie zgrał się z kijem 1-6g mimo, że był serwisowany, uważam, że ktoś wcisnął mi mega shit. Za to kij Dragona Hande Made do 70/80g jest zajebiaszczy i często nim łowię, udało mi się go odkupić za frytki, a do tego ma sztywną tubę do kijków. Mam stary cast do 35g, więc tutaj sprawa jest prosta, wystarczy mi jeszcze jeden kij do 120/150g i pewnie starczy, chyba że zacznę wymyślać casty pod sandacze, sracze i sumy etc. Niestety w chacie nie mam gdzie tego trzymać, a w garażach mimo zabezpieczeń, nie są murowane wkurzają mnie myszy. Chce mieć tak poukładany spinn, że wchodzę z pomysłem na wodę, biorę trzy maksymalnie kije i jadę i pływam. Minimalizm na łodzi jest fajny, ale ciężko go tam ułożyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 27, 2020 Author Administrators Share Posted December 27, 2020 Przed... Po... Wylane octem, teraz czas wymyśleć jak pozbyć się gryzoni i czas stworzyć królestwo wędkarskie ??? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts