Administrators Grendziu Posted January 4, 2021 Administrators Share Posted January 4, 2021 Od dłuższego czasu msmy atak spamerów na forum, wynika to głównie z tego, że nie mamy prawdziwego Admina i nie robimy aktualizacji wtyczek. Planuje wykupić aktualizacje itp, ale do tego jest potrzebny fachowiec aby to zrobił i forum się nie posypało ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 (edited) Jest też druga opcja: popatrz kto się próbuje założyć konto, rejestracja i tyle go widzieli, do czasu. Blokada pisania wiadomości które musi zatwierdzić mod, powiedzmy pierwszych 10 postów i po sprawie. Edited January 4, 2021 by NPC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 4, 2021 Author Administrators Share Posted January 4, 2021 16 minut temu, NPC napisał: Jest też druga opcja: popatrz kto się próbuje założyć konto, rejestracja i tyle go widzieli, do czasu. Blokada pisania wiadomości które musi zatwierdzić mod, powiedzmy pierwszych 10 postów i po sprawie. Za dużo roboty, ja czasami banuje już bez postów, jak email jest "chiński" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Nie wiem jaki był by koszt, ale może warto zrobić zrzutkę i choć jednorazowo nająć informatyka by ogarnął forum? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 4, 2021 Share Posted January 4, 2021 Dzisiaj rano usunąłem gościa i chyba jego posty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts