ArekH Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Proszę się nie złościć za usunięte posty, ale zrobił się nam tu trochę burdel. Skoro już z Adminem doszliśmy do porozumienia, to termin zlotu! 10-13. 06. 2021r. Na ten moment chętni to. @Zola67 @Grendziu @ArekH @elvis @Kotwic @nikamo @Tench_fan Powinno być teraz czytelniej. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ? Jacyś chętni? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 Chętni to pewnie są wszyscy, ale ja nie mam w zwyczaju z takim wyprzedzeniem niczego deklarować. Zapowiada mi się dynamiczny rok, nic nie planuję, będę leciał na spontanie. Odstawione mam już dwa literki bimberku w czeluściach barku, także jak wszystko pójdzie po myśli to po prostu wsiadam w auto i jadę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 51 minut temu, Semi napisał: Odstawione mam już dwa literki bimberku w czeluściach barku Nooo dobra. To dla nas dwóch. A reszta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted February 11, 2021 Share Posted February 11, 2021 36 minut temu, ArekH napisał: Nooo dobra. To dla nas dwóch. A reszta? A jeszcze zdąży nakapać w razie czego. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 11, 2021 Author Share Posted February 11, 2021 15 minut temu, Semi napisał: A jeszcze zdąży nakapać w razie czego. Weź tylko połówkę. To słabiaki. I tak na dwa dni im starczy.? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zola67 Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 Ja też będę nie wiem tylko czy sam znaczy z@Tench_fan czy jeszcze z moimi dziewczynami. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tench_fan Posted February 12, 2021 Share Posted February 12, 2021 A co z brygadą znad Buga? @karol w i @Ostap. Zlot bez Was? toż to szok? Nie sprawcie nam zawodu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 13, 2021 Share Posted February 13, 2021 A co z brygadą znad Buga? [mention=342]karol w[/mention] i [mention=31]Ostap[/mention]. Zlot bez Was? toż to szok? Nie sprawcie nam zawodu!Z informacji jakie posiadam to Karol już się pakuję, a Łukasz już jest spakowany. Czekają tylko na okienko pogodowe i.... startują. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 13, 2021 Administrators Share Posted February 13, 2021 1 godzinę temu, elvis napisał: Z informacji jakie posiadam to Karol już się pakuję, a Łukasz już jest spakowany. Czekają tylko na okienko pogodowe i.... startują. @Ostap do mnie dzwonił, ja do niego i tak się robiliśmy, bo każdy z nas w danym momencie nie mógł odebrać. Jeśli będą to Super??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts