Administrators Grendziu Posted January 23, 2021 Administrators Share Posted January 23, 2021 Nie mam czasu na ten sport, choć lubię. Dzisiaj w nocy walczy mój ulubieniec ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Nie mam czasu na ten sport, choć lubię. Dzisiaj w nocy walczy mój ulubieniec Grandziu popraw link w tym video mnie nie ma Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 24, 2021 Author Administrators Share Posted January 24, 2021 13 godzin temu, Splot napisał: Grandziu popraw link w tym video mnie nie ma Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Poprawie się następnym razem. ???McGregor dostał wciery, że aż patrzeć nie można było ??? Przez niego jestem nieprzytomny. ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 No i Pudzian sobie dziś z Bombardierem nie powalczy. Rywal dostał ataku wyrostka i Mariusz będzie walczył dzisiejszego wieczoru ze swoim sparing partnerem. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 20, 2021 Author Administrators Share Posted March 20, 2021 3 minuty temu, Semi napisał: No i Pudzian sobie dziś z Bombardierem nie powalczy. Rywal dostał ataku wyrostka i Mariusz będzie walczył dzisiejszego wieczoru ze swoim sparing partnerem. Czyżby sraczka? A chciałem dziś wykupić pierwszy raz transmisje??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Semi Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 (edited) Sorry, nie ze swoim sparing partnerem tylko Marcina Gortata, źle doczytałem. @Grendziu, nie sraczka, wyrostek chyba. Edited March 20, 2021 by Semi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 20, 2021 Author Administrators Share Posted March 20, 2021 24 minuty temu, Semi napisał: Grendziu, nie sraczka, wyrostek chyba Ta, to był żart. ??? Myślę, że na szybko szukają kogokolwiek, bo się boją reklamacji i zwrotów za abonament płatny ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 29, 2022 Author Administrators Share Posted May 29, 2022 Brawo dla Pudziana, kibicuję mu jak mało komu w tym sporcie. Ciężka praca i walka, walka i jeszcze raz walka z samym sobą przynosi efekty??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts