Splot Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Kupię kołowrotek jak w temacie. Do swojego zgubiłem korbke, a jestem z niego bardzo zadowolony i chciałbym aby jeszcze mi służył. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted January 24, 2021 Share Posted January 24, 2021 Wyczyści go zanim zrobisz zdjęcie Poszukaj po innych kołowrotkach czy korbka podpasuje bo z tego co pamiętam to Laguna ma nietypowe rozwiązanie tzn. długą śrubę. Może napisz do Mefisto, spytaj w sklepie czy mogą zadzwonić do przedstawiciela lub popytaj w serwisach kołowrotkowych, możesz też napisać bezpośrednio do Daiwy Polska. Daiwa PL potrafi odpisać nie to co inne firmy w tym Shitmano. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted January 24, 2021 Author Share Posted January 24, 2021 Wyczyści go zanim zrobisz zdjęcie Poszukaj po innych kołowrotkach czy korbka podpasuje bo z tego co pamiętam to Laguna ma nietypowe rozwiązanie tzn. długą śrubę. Może napisz do Mefisto, spytaj w sklepie czy mogą zadzwonić do przedstawiciela lub popytaj w serwisach kołowrotkowych, możesz też napisać bezpośrednio do Daiwy Polska. Daiwa PL potrafi odpisać nie to co inne firmy w tym Shitmano.Ale on i tak jest czysty Z tą śrubą się zgadza i przy złożeniu korbki trzeba uważać bo może wypaść i korbaka się zgubi Popytam, dzięki za pomoc. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts