Jump to content

Kołowrotek Daiwa Laguna E 3000A

Splot
 Share

Recommended Posts

Kupię kołowrotek jak w temacie. Do swojego zgubiłem korbke, a jestem z niego bardzo zadowolony i chciałbym aby jeszcze mi służył.6ebfde4153b9ef1dce4b27865aa12bfd.jpg

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

Wyczyści go zanim zrobisz zdjęcie :grin-min:

Poszukaj po innych kołowrotkach czy korbka podpasuje bo z tego co pamiętam to Laguna ma nietypowe rozwiązanie tzn. długą śrubę.

Może napisz do Mefisto, spytaj w sklepie czy mogą zadzwonić do przedstawiciela lub popytaj w serwisach kołowrotkowych, możesz też napisać bezpośrednio do Daiwy Polska. Daiwa PL potrafi odpisać nie to co inne firmy w tym Shitmano.

• Like 1

Wyczyści go zanim zrobisz zdjęcie :grin-min:

Poszukaj po innych kołowrotkach czy korbka podpasuje bo z tego co pamiętam to Laguna ma nietypowe rozwiązanie tzn. długą śrubę.

Może napisz do Mefisto, spytaj w sklepie czy mogą zadzwonić do przedstawiciela lub popytaj w serwisach kołowrotkowych, możesz też napisać bezpośrednio do Daiwy Polska. Daiwa PL potrafi odpisać nie to co inne firmy w tym Shitmano.
Ale on i tak jest czysty
Z tą śrubą się zgadza i przy złożeniu korbki trzeba uważać bo może wypaść i korbaka się zgubi
Popytam, dzięki za pomoc.

Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka

• Haha 1