Kotwic Posted February 18, 2021 Share Posted February 18, 2021 Nie mam czasu by sprawdzać, czy mamy założony już wątek o szczupaku, więc wklejam jako ciekawostkę. Wiem, że nie każdy ma lub korzysta z facebooka, ale ten artykuł czytałem w wersji papierowej, a dostępną w sieci wersję mam tylko na tej stronie: https://www.facebook.com/1518425975137484/posts/2708361726143897/?sfnsn=mo Fajny i rzeczowy artykuł prof. Wołosa, na temat szczupaka, w którym widać, że pomimo opinii, że szczupaka nie ma lub jest niezarybiany, to i rybacy go ciągle łowią, a wędkarze wyciągają nawet wiele razy więcej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 18, 2021 Administrators Share Posted February 18, 2021 8 minut temu, Kotwic napisał: Nie mam czasu by sprawdzać, czy mamy założony już wątek o szczupaku, więc wklejam jako ciekawostkę. Zajęło mi to 45 sekund ? W dziale ichtiologia nie ma, to już jest. Jest coś takiego jak wyszukiwarka u nas??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted April 18, 2021 Share Posted April 18, 2021 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 30, 2021 Administrators Share Posted April 30, 2021 Jestem ciekaw ile populacji szczupaka zostanie zberetowane już w ten weekend... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted April 30, 2021 Share Posted April 30, 2021 Oby jak najwięcej. To smaczna ryba. Idę opłacać składkę i lecę na szczupaki na majówkę. Tylko, czy do Bugu dojadę? Myślę, że wszystkie miejscówki już zaklepane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 30, 2021 Administrators Share Posted April 30, 2021 W sumie mam łódkę w cenie kawalerki to mogę tam zamieszkać ??? maj mam tak obłożony, że nie mam czasu mieszkać w domu, pewnie zamki będą wymienione. Szczupaki wszystkie wypuszczę, białoryb można zabierać na potęgę, od całą historia wód w Pl. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 21, 2022 Administrators Share Posted February 21, 2022 No w końću będzie oglądane 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 4, 2022 Administrators Share Posted March 4, 2022 Właśnie wciągnąłem 2 odcinek, za chwilę, chyba poleci 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 10, 2022 Administrators Share Posted May 10, 2022 Dzisiaj zlowiem 2 szczupaki około 55/60cm. Zastanawia mnie fakt, że jakakolwiek nie jest pora, to szczupaki u nas są bardzo chude, a żarcia, drobnicy, mają tam od pierona. Z czego to wynika? Nie wiem... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 10, 2022 Share Posted May 10, 2022 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Dzisiaj zlowiem 2 szczupaki około 55/60cm. Zastanawia mnie fakt, że jakakolwiek nie jest pora, to szczupaki u nas są bardzo chude, a żarcia, drobnicy, mają tam od pierona. Z czego to wynika? Nie wiem... one ćwiczą, nie jak Ty ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts