Administrators Grendziu Posted March 18, 2021 Administrators Share Posted March 18, 2021 Ktoś coś pisał, że Gamakatsu z PL się wycofało? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 37 minut temu, Grendziu napisał: Ktoś coś pisał, że Gamakatsu z PL się wycofało? To by była bardzo kiepska wiadomość dla mnie. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 18, 2021 Author Administrators Share Posted March 18, 2021 7 godzin temu, ArekH napisał: To by była bardzo kiepska wiadomość dla mnie. Dla mnie też, poniekąd pamiętam tą firmę od czasu, jak jeszcze Łowiłem na spławik. Wrcajax do tematu ołowiu w spinnie, bo on sporo waży, nie podobają mi się główki jigowe i czeburaszki jakie mam. Coś ktoś poleci, jakieś przemyślenia, doświadczenia, co jest najlepsze?. Zdjęcie przykładowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts