Administrators Grendziu Posted March 31, 2021 Administrators Share Posted March 31, 2021 Jak dla mnie za długie, ale w chwili wolnej przeczytam. https://pikemafia.pl/sprzet-wedkarski/multiplikator/jak-dobrac-odpowiedni-multiplikator/?utm_source=fb&utm_medium=dobmul&utm_campaign=dobormultik&fbclid=IwAR1_IJlcNtrV8nBGwfoW_o2opye7os3lo-HqA3-7UHkeczi7QpBG8l8Q2g4 Szukam cały czas multika do zestawu 120/150g i zastanawiam się nad Daiwa Tatula 300 niby nowość na ten rok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NPC Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 (edited) Ażeby wnieść coś jeszcze do tematu: Jak niektórzy wiedzą zakupiłem korbę do multiplikatora, specjalnie wybrałem opcję w "rozsądnych" pieniądzach czytaj tanio z dwóch powodów. Pierwszy jest taki, że jest sporo recenzji i opisów droższych wariantów a drugi powód jest taki, że mam zastępczą korbę która jest sporo droższa.* Przechodzimy do rzeczy: Knob jest wykonany z twardej pianki: Ramię jest metalowe, najszersza cześć osi jest zanitowana więc nici z rozbierania. Tak prezentuje się całość po rozebraniu na części: Czy warto iść w opcję ekonomiczną? Na chwilę obecną jestem zadowolony ale czas pokaże czy trzeba będzie rozwiercić oś i założyć coś na łożyskach. Knob i ramię oceniam na 5. * To czysto informacyjnie bo zaraz przyleci taki jeden z drugim typu @Hotpoint i będzie narzekał, że to tani szajs. Tak jest to tani zestaw i taki miał być więc Beton do gruszki a nie się tu rozlewaj Edited August 21, 2021 by NPC 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted August 21, 2021 Share Posted August 21, 2021 Tu mnie tu młody w tani szajs nie mieszaj ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts