Jump to content

Gumy FOX Rage

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Dwa, trzy sezony dostałem od znajomego gumy Foxe Rage Pro Shad - klasyczne kolory do testowania. Gumy niezwykle łowne, połączone z główkami jigowymi Gamakatsu zapewniają niesamowitą pracę w wodzie.

Same gumy z tej serii są bardzo twarde, wydawałoby się sztywne, ale w wodzie ich praca jest niesamowita.

Na Rybomanii w Poznaniu wiem już nawet jakie kupię w ciemno :)

• 3 years later...

Wykopki c.d. :39icon:

Przez ostatnie 2 lata miałem okazję trochę połowić ich różnymi gumami i kijami.

Przynęty dość drogie, ale bardzo dobrej jakości.

Nie raz ratowaly tylek, kiedy nic nie brało. Moje szczupaki  uwielbiają małego replicanta 7.5 cm w kolorze szczupaka oraz 14 cm w kolorze płoci i wzdręgi.

20191109_124758.jpg

• Like 1

• Administrators

Dzięki za odkopanie tego wątku, lubię i to bardzo gumy z Foxa, ok są drogie ale też bardzo łowne. 

Mój nr 1 to  FOX RAGE ZANDER PRO SHAD HOT OLIVE. 

10 godzin temu, Hotpoint napisał:

Wykopki c.d. :39icon:

Przez ostatnie 2 lata miałem okazję trochę połowić ich różnymi gumami i kijami.

Przynęty dość drogie, ale bardzo dobrej jakości.

Nie raz ratowaly tylek, kiedy nic nie brało. Moje szczupaki  uwielbiają małego replicanta 7.5 cm w kolorze szczupaka oraz 14 cm w kolorze płoci i wzdręgi.

20191109_124758.jpg

Podaj proszę dokładne linki z nimi, nie znam, a z chęcią się nimi zabawie. :lapeche:

• 2 weeks later...
  • Administrators

Eee Wujek, dozbroiłem się na zawody, miało być max 6 gum, a idzie cała paka. Przyjedź w niedzielę i pokaż jak się łapi:D

@Grendziu przyjacielu z jednej celi we Wronkach :39icon:

Wiesz, że dla Ciebie wszystko... Ale mam w tym tygodniu nagranie do serialu Polsatu "Dlaczego ja". Taki tam posty odcinek. Będę grał łysego cwaniaka spod Poznania, który wyłudza dotacje na swoją fundację i że niby ma staw czy coś takiego. Zadzwonię później to może mi coś podpowiesz jak to powinieniem grać.

Dlatego nie mogę. Mam nadzieję, że wybaczysz.

:grin-min:

• Haha 1

• Administrators
9 minut temu, Hotpoint napisał:

@Grendziu przyjacielu z jednej celi we Wronkach :39icon:

Wiesz, że dla Ciebie wszystko... Ale mam w tym tygodniu nagranie do serialu Polsatu "Dlaczego ja". Taki tam posty odcinek. Będę grał łysego cwaniaka spod Poznania, który wyłudza dotacje na swoją fundację i że niby ma staw czy coś takiego. Zadzwonię później to może mi coś podpowiesz jak to powinieniem grać.

Dlatego nie mogę. Mam nadzieję, że wybaczysz.

:grin-min:

To daj trochę, bo nigdy dotacji na fundacje nie brałem. A na wsi gadają że po 20tys od hektara mam na wody???

• Haha 1