Administrators Grendziu Posted December 9, 2015 Administrators Share Posted December 9, 2015 Dwa, trzy sezony dostałem od znajomego gumy Foxe Rage Pro Shad - klasyczne kolory do testowania. Gumy niezwykle łowne, połączone z główkami jigowymi Gamakatsu zapewniają niesamowitą pracę w wodzie. Same gumy z tej serii są bardzo twarde, wydawałoby się sztywne, ale w wodzie ich praca jest niesamowita. Na Rybomanii w Poznaniu wiem już nawet jakie kupię w ciemno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 Wykopki c.d. Przez ostatnie 2 lata miałem okazję trochę połowić ich różnymi gumami i kijami. Przynęty dość drogie, ale bardzo dobrej jakości. Nie raz ratowaly tylek, kiedy nic nie brało. Moje szczupaki uwielbiają małego replicanta 7.5 cm w kolorze szczupaka oraz 14 cm w kolorze płoci i wzdręgi. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted November 9, 2019 Share Posted November 9, 2019 To coś, małe gówienko w tym roku robi robotę u mnie, bez tej gumy ze zdjęcia bym miał mniej niż połowę tego co złowiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 9, 2019 Author Administrators Share Posted November 9, 2019 Dzięki za odkopanie tego wątku, lubię i to bardzo gumy z Foxa, ok są drogie ale też bardzo łowne. Mój nr 1 to FOX RAGE ZANDER PRO SHAD HOT OLIVE. 10 godzin temu, Hotpoint napisał: Wykopki c.d. Przez ostatnie 2 lata miałem okazję trochę połowić ich różnymi gumami i kijami. Przynęty dość drogie, ale bardzo dobrej jakości. Nie raz ratowaly tylek, kiedy nic nie brało. Moje szczupaki uwielbiają małego replicanta 7.5 cm w kolorze szczupaka oraz 14 cm w kolorze płoci i wzdręgi. Podaj proszę dokładne linki z nimi, nie znam, a z chęcią się nimi zabawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 Niech stracę.... namówiłeś mnie https://www.foxrage.com/pl/product/replicant-wobble?b=Rage&c=soft-baits https://www.foxrage.com/pl/product/replicant-realistic-roach?b=Rage&c=soft-baits 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 10, 2019 Author Administrators Share Posted November 10, 2019 2 godziny temu, Hotpoint napisał: Niech stracę.... namówiłeś mnie https://www.foxrage.com/pl/product/replicant-wobble?b=Rage&c=soft-baits https://www.foxrage.com/pl/product/replicant-realistic-roach?b=Rage&c=soft-baits Na plecionkach szparuje w kilometrach, a tu proszę ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 10, 2019 Share Posted November 10, 2019 I kto to mówi. Gość, ktory wrzuca kołowrotki Daiwy na zanętę. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 19, 2019 Author Administrators Share Posted November 19, 2019 Eee Wujek, dozbroiłem się na zawody, miało być max 6 gum, a idzie cała paka. Przyjedź w niedzielę i pokaż jak się łapi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 @Grendziu przyjacielu z jednej celi we Wronkach Wiesz, że dla Ciebie wszystko... Ale mam w tym tygodniu nagranie do serialu Polsatu "Dlaczego ja". Taki tam posty odcinek. Będę grał łysego cwaniaka spod Poznania, który wyłudza dotacje na swoją fundację i że niby ma staw czy coś takiego. Zadzwonię później to może mi coś podpowiesz jak to powinieniem grać. Dlatego nie mogę. Mam nadzieję, że wybaczysz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 19, 2019 Author Administrators Share Posted November 19, 2019 9 minut temu, Hotpoint napisał: @Grendziu przyjacielu z jednej celi we Wronkach Wiesz, że dla Ciebie wszystko... Ale mam w tym tygodniu nagranie do serialu Polsatu "Dlaczego ja". Taki tam posty odcinek. Będę grał łysego cwaniaka spod Poznania, który wyłudza dotacje na swoją fundację i że niby ma staw czy coś takiego. Zadzwonię później to może mi coś podpowiesz jak to powinieniem grać. Dlatego nie mogę. Mam nadzieję, że wybaczysz. To daj trochę, bo nigdy dotacji na fundacje nie brałem. A na wsi gadają że po 20tys od hektara mam na wody??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts