Sołtys stan Posted January 3, 2022 Share Posted January 3, 2022 (edited) Siema. Nowy rok, nowe wyzwania i priorytety. Mam dla Was spóźnione prezenty świąteczne. Tyle, że trzeba za nie zapłacić. ? Mam na sprzedaż dwie wędki. Nie chce dla każdej zakładać osobnego wątku, więc wystawiam wszystkie tutaj. -Tubertini TBR Lake Strong 300/50. Wędka ma około roku. W komplecie jest, a raczej było 3 węgłowe szczytówki. Jedną 0,75 złamałem. Na jej miejscu jest nowa o tej samej sile ugięcia, tylko szklana. Pozostałe dwie szklane - nowe nie używane. Cena 350 zł. - Flagman Sherman Pro Picer 300 cm. Pierwsza wersja tej wędki. Stan b.dobry. Cena 200 zł. Do ceny trzeba doliczyć kw. Nie wysyłam za pobraniem i nie rezerwuje. Wstawiam fotki z dnia zakupu. Jeśli będą prośby mogę porobić więcej zdjęć i wstawić pod postem, albo wysłać na e-mail. Edited January 3, 2022 by Sołtys stan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts