Bubu Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Co teraz kupić z tanich (poniżej 200zł) bolonek 500cm? Robinson SX2 czy coś innego? Ma być tania i lekka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2022 Administrators Share Posted January 6, 2022 Przed chwilą, booohal napisał: Co teraz kupić z tanich (poniżej 200zł) bolonek 500cm? Robinson SX2 czy coś innego? Ma być tania i lekka. U Ciebie nie ma kleni, odpuść, uzbierają 1000zl, kup Bolonię za 500 i za 500 wpuść sobie kleni, może polalpisz ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 Czy w regulaminie forum można umieścić zakaz odpowiedzi po dużej ilości alkoholu? 2 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2022 Administrators Share Posted January 6, 2022 6 minut temu, booohal napisał: Czy w regulaminie forum można umieścić zakaz odpowiedzi po dużej ilości alkoholu? Chcesz bana czy co??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 13 minut temu, booohal napisał: Co teraz kupić z tanich (poniżej 200zł) bolonek 500cm? Robinson SX2 czy coś innego? Ma być tania i lekka. https://allegro.pl/oferta/wedka-konger-arcus-pro-bolognese-500-30-10471069654 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 7 godzin temu, Grendziu napisał: Chcesz banana czy co??? A po czemu te banany? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bubu Posted January 6, 2022 Author Share Posted January 6, 2022 7 godzin temu, ArekH napisał: https://allegro.pl/oferta/wedka-konger-arcus-pro-bolognese-500-30-10471069654 SX2 pińsiont gram lżejszy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2022 Administrators Share Posted January 6, 2022 10 minut temu, booohal napisał: SX2 pińsiont gram lżejszy ? "Michael Jackson" se kup, firma z Polski, tanie są, bo biały kolor nie jest w modzie ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 4 minuty temu, Grendziu napisał: "Michael Jackson" se kup, firma z Polski, tanie są, bo biały kolor nie jest w modzie ???? Ty se Najgrubszy podśmiechujek nie rób. Ja tam nie kombinuję i do łowienia plotek kupiłem baty 6-9 m tylko Sraxona (3) i Mikado (1), a teraz również bolo Mikado. Fakt, że brałem baty w momencie zakupu z ich najwyższej półki, ale na moje podwórkowe łowienie ( kilka razy w zimie) taki sprzęt jest po prostu Super. ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 6, 2022 Administrators Share Posted January 6, 2022 5 minut temu, Hotpoint napisał: Ty se Najgrubszy podśmiechujek nie rób. Ja tam nie kombinuję i do łowienia plotek kupiłem baty 6-9 m tylko Sraxona (3) i Mikado (1), a teraz również bolo Mikado. Fakt, że brałem baty w momencie zakupu z ich najwyższej półki, ale na moje podwórkowe łowienie ( kilka razy w zimie) taki sprzęt jest po prostu Super. ??? A ja bym poszedł też w to po taniości i kupił VDE, ino nie wiem czy chce spławik ???? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts