Ardiansson Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 W tym roku mamy w okolicy prawdziwa bombę. Przeczytajcie punkt 18. Są to jeziora w mojej okolicy. Widocznie ilość członków PZW w Gorzowie zostanie znacznie uszczuplona jeśli zaczną egzekwować ten zakaz, bo przecież nie każdy wyłącznie spinninguje. Będzie dym. ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 20, 2022 Administrators Share Posted January 20, 2022 13 minut temu, Hotpoint napisał: W tym roku mamy w okolicy prawdziwa bombę. Przeczytajcie punkt 18. Są to jeziora w mojej okolicy. Widocznie ilość członków PZW w Gorzowie zostanie znacznie uszczuplona jeśli zaczną egzekwować ten zakaz, bo przecież nie każdy wyłącznie spinninguje. Będzie dym. ??? Rewelacja, oby jak najwięcej takich miejsc. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 14 minut temu, Hotpoint napisał: W tym roku mamy w okolicy prawdziwa bombę. Przeczytajcie punkt 18. Są to jeziora w mojej okolicy. Widocznie ilość członków PZW w Gorzowie zostanie znacznie uszczuplona jeśli zaczną egzekwować ten zakaz, bo przecież nie każdy wyłącznie spinninguje. Będzie dym. ??? A doprecyzowali, co to jest zanęta? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 Przed chwilą, Linek727 napisał: A doprecyzowali, co to jest zanęta? Dzwoniłem do prezesa koła, żeby się rozeznał w temacie. Podobno chodzi o... "chemiczne zanęty ze sklepu" Kukurydzę i inne ? niby można nawalać. Będę musiał poprosić go, by wystąpił do okręgu o podstawę takiego zapisu i doprecyzowanie co znaczy zanęta. ??? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 1 godzinę temu, Hotpoint napisał: Dzwoniłem do prezesa koła, żeby się rozeznał w temacie. Podobno chodzi o... "chemiczne zanęty ze sklepu" Kukurydzę i inne ? niby można nawalać. Będę musiał poprosić go, by wystąpił do okręgu o podstawę takiego zapisu i doprecyzowanie co znaczy zanęta. ??? Szkoda gadania. Co to znaczy "chemiczne"? Ja nazwę to po swojemu: "Biedni umysłowo durnie, nie potrafiący ubrać w słowa oczywistych spraw, wzięli się się za legitymizowanie własnych poglądów". U mnie jest lepiej, bo chociaż napisali, że jest zakaz nęcenia produktami pochodzenia zbożowego i innego, budowanego na mąkach, śrutach itp. Coś w tym stylu. Wracając: A jak w sklepie wędkarskim będzie bułka tarta, to ona jest niechemiczna? K..., wszystko jest chemią. Chemia to nie znaczy sztuczne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Masakra...Sucha, mokra...A kto to będzie ważył?Prościej byłoby wprowadzić limit zanęt spożywczych wyrażony w litrach.U mnie też trafiają się takie kwiatki w regulaminie. W tym roku nie widziałem większych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 20, 2022 Administrators Share Posted January 20, 2022 20 minut temu, elvis napisał: Prościej byłoby wprowadzić limit zanęt spożywczych wyrażony w litrach. Gdzieś znam taki regulamin ? 4 godziny temu, Grendziu napisał: Rewelacja, oby jak najwięcej takich miejsc. Odpowiedz dotyczyła punktu 16. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 Problem w tym , że wykluczyli 3 z 4 jezior w mieście. Czwarte jest jeziorem drugiego koła i łowi się tam za kasę. Ot taka kołowa komercja. I w tym momencie wszyscy ci, którzy łowili leszcze, liny, płoci itd. są w ciemnej dupie, bo mają łódki na barlineckim, ale co będą łowić? ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted January 20, 2022 Share Posted January 20, 2022 Spokojnie, myślisz że ktoś będzie tego pilnował? Chyba, że Gorzów wpadnie, bo Bunda z bandą sam nie będzie tego przestrzegał. Ale, aż nie mogę się doczekać, by co nie których tam u mnie na mostku spotkać i spytać dlaczego łamią przepisy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted January 20, 2022 Author Share Posted January 20, 2022 Nasmarowałem posta, bo dziś dostałem info, że przy kontroli mają sprawdzać czy się posiada zanętę. Sorki, ale pojebało ich do reszty. Inaczej tego nie można nazwać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts