elvis Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Właśnie dostałem informację i zaproszenie na zawody, więc skorzystałem z okazji.Są jeszcze wolne miejsca, więc...@PawelL,@Grzes77,@Bolo, a może będą inni chętni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PawelL Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Raczej większe komercyjne zawody w tym roku odpuszczam, bo dostałem w pracy "podwyżkę" i muszę bardzo ostrożnie się z piniendzmi obchodzić. Ledwo mi na kartę w tym miesiącu starczyło ..... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bolo Posted February 7, 2022 Share Posted February 7, 2022 (edited) Elvis ja jestem chętny. Mam możliwość ustawić sobie wolne w konkretnym okresie jedynie moja żona może namieszać Edited February 7, 2022 by Bolo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2022 Administrators Share Posted February 10, 2022 Wstępnie tuż po zlocie 8-10 września zawody spinningowe w Nienawiszczu, szczegóły wkrótce ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Splot Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Wstępnie tuż po zlocie 8-10 września zawody spinningowe w Nienawiszczu, szczegóły wkrótce Można łowić na feeder? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted February 11, 2022 Share Posted February 11, 2022 Można łowić na feeder? Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu TapatalkaTak, ale tylko jerkami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 19, 2022 Administrators Share Posted February 19, 2022 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 Trochę mi się "zatęskniło" za jakimiś gruntowymi zawodami. Daniel czy są jeszcze jakieś cykle, gdzie moglibyśmy w kilku wystartować? Może byśmy się @elvis, @PawelL, @Bolo, @suwi, @cygan786, @Semi itd. gdzieś umówili na wspólne wędkowanie? Chętnie bym w jakimś cyklu wystartował, za tydzień ręka, a dokładnie bark powinna mi już trochę odpuścić. Co Wy na to. Może niedziela 5 czerwiec gdzieś wspólne łowy? A może jakiś cykl zawodów, nie muszą być "ekskluzywne", bo trochę mi brakuje takiego klimatu ?? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted May 28, 2022 Author Share Posted May 28, 2022 Zawodów jest sporo, ale odległości też nie małe.Mogę zerknąć bardziej uważnie na aktualne imprezy.Jeśli chodzi o spotkanie towarzyskie to mnie dwa razy nie trzeba namawiać. Nie byliśmy w tym roku na Grębowie, więc można by pomyśleć, ewentualnie Wapnica bo też nie byliśmy.Możemy się też spotkać bardziej lajtowo np. na nockę na Wiśle. Jagodno to też ciekawa alternatywa, a ja muszę je w tym roku jakoś odczarować. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzes77 Posted May 28, 2022 Share Posted May 28, 2022 54 minuty temu, elvis napisał: Zawodów jest sporo, ale odległości też nie małe. Mogę zerknąć bardziej uważnie na aktualne imprezy. Jeśli chodzi o spotkanie towarzyskie to mnie dwa razy nie trzeba namawiać. Nie byliśmy w tym roku na Grębowie, więc można by pomyśleć, ewentualnie Wapnica bo też nie byliśmy. Możemy się też spotkać bardziej lajtowo np. na nockę na Wiśle. Jagodno to też ciekawa alternatywa, a ja muszę je w tym roku jakoś odczarować. Nocki u mnie odpadają, chyba że połówki nocek. Moje szczęście w nieszczęściu jest chorobliwie zazdrosne i jak jeździłem na nocki, to później przez kilka dni były dąse. A Jagodno w niedzielę bez zawodów? Nie wiem, czy z barkiem dam radę na dystans, ale mogę spróbować. To co koledzy, Wy sobota na niedzielę nocka na Jagodnie, a ja dostaję pinezkę i dojeżdżam w niedzielę o 4-5 rano? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts