Administrators Grendziu Posted May 18, 2022 Administrators Share Posted May 18, 2022 No i dałem się namówić... Tym razem już nie jako rezerwowy, a zawodnik pretendujący do GPX Polski, czyli będę brał w tym roku udział w eliminacjach GPX. Ma awansować 15 druzyn, presja w tym roku ma być wyjątkowo bardzo duża, bo za rok wszystko się zmieni. Aktualnie szukamy mi partnera, ma łowić lepiej od mnie i się ze mną nie kłócić, pierwszy warunek jest do spełnienia, drugi trudniejszy ? Najchętniej w Teamie widziałbym @christhof70 umie wiele, a przede wszystkim robi w życiu to co ja, spędza każda wolna chwilę nad wodą, umie czytać wodę i bardzo dobrze wędkuję. Szkoda, że nie da się go namówić, bo i z presji też pewnie zszedłby na zawał ??? "Zbiornik Nielisz – sztuczne jezioro zaporowe położone w województwie lubelskim, ok. 15 km na północny zachód od Zamościa, w Gminie Nielisz. Utworzone na rzece Wieprz i Pór, otoczone pasem lasów iglastych. Powierzchnia jeziora wynosi 950 ha, pojemność 19,5 mln m³, długości linii brzegowej 30 km." Źródło Wikipedia. Przede wszystkim nie jest to typowo woda szczupakowa i ma pełno dużych blatów, coś czego nie za bardzo lubię, ale mam nadzieję, że dam radę ??? Ps. Po dość dobrym wyniku nie nadążam odbierać tel, z zaproszeniami na zawody??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Jestem gotowy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 5 godzin temu, Grendziu napisał: No i dałem się namówić... Tym razem już nie jako rezerwowy, a zawodnik pretendujący do GPX Polski, czyli będę brał w tym roku udział w eliminacjach GPX. Ma awansować 15 druzyn, presja w tym roku ma być wyjątkowo bardzo duża, bo za rok wszystko się zmieni. Aktualnie szukamy mi partnera, ma łowić lepiej od mnie i się ze mną nie kłócić, pierwszy warunek jest do spełnienia, drugi trudniejszy ? Najchętniej w Teamie widziałbym @christhof70 umie wiele, a przede wszystkim robi w życiu to co ja, spędza każda wolna chwilę nad wodą, umie czytać wodę i bardzo dobrze wędkuję. Szkoda, że nie da się go namówić, bo i z presji też pewnie zszedłby na zawał ??? "Zbiornik Nielisz – sztuczne jezioro zaporowe położone w województwie lubelskim, ok. 15 km na północny zachód od Zamościa, w Gminie Nielisz. Utworzone na rzece Wieprz i Pór, otoczone pasem lasów iglastych. Powierzchnia jeziora wynosi 950 ha, pojemność 19,5 mln m³, długości linii brzegowej 30 km." Źródło Wikipedia. Przede wszystkim nie jest to typowo woda szczupakowa i ma pełno dużych blatów, coś czego nie za bardzo lubię, ale mam nadzieję, że dam radę ??? Ps. Po dość dobrym wyniku nie nadążam odbierać tel, z zaproszeniami na zawody??? do 30km jeszcze mogę dojechać, ale taki lacz? pawi by mnie zabrakło od tylu godzin w aucie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 18, 2022 Author Administrators Share Posted May 18, 2022 7 minut temu, christhof70 napisał: do 30km jeszcze mogę dojechać, ale taki lacz? pawi by mnie zabrakło od tylu godzin w aucie 4 imprezy w roku od czwartku do niedzieli po awansie, pomysł, ja kierowca, jesteś pierwszy na liście, choć już rozmawiam wstępnie z kimś ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 2 minuty temu, Grendziu napisał: 4 imprezy w roku od czwartku do niedzieli po awansie, pomysł, ja kierowca, jesteś pierwszy na liście, choć już rozmawiam wstępnie z kimś ??? dzięki za zaufanie, ale nie nie. te kolorowe bluzy jakoś źle na mnie działają ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 18, 2022 Author Administrators Share Posted May 18, 2022 3 minuty temu, christhof70 napisał: dzięki za zaufanie, ale nie nie. te kolorowe bluzy jakoś źle na mnie działają ? Ja też ich nie noszę, zrobię czarna z wyszywka fundacji i logo Team Zeus ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 18, 2022 Author Administrators Share Posted May 18, 2022 6 godzin temu, mav3rick napisał: Jestem gotowy Ciekawe kto by kogo po pół godzinie wrzucił do wody ??? Sparowany zostałem z Tomkiem Zazula, mam nadzieję, że na kilku wyprawach do tego czasu się dotrzemy????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mav3rick Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 Ciekawe kto by kogo po pół godzinie wrzucił do wody Sparowany zostałem z Tomkiem Zazula, mam nadzieję, że na kilku wyprawach do tego czasu się dotrzemyEee tam, spokojnie te 45 minut byśmy wytrzymali, a jak nie to najwyżej bym Ci włosy z głowy powyrywał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted May 18, 2022 Author Administrators Share Posted May 18, 2022 43 minuty temu, mav3rick napisał: Eee tam, spokojnie te 45 minut byśmy wytrzymali, a jak nie to najwyżej bym Ci włosy z głowy powyrywał Startuj z @Hotpoint jesteście sąsiadami z dzieciństwa, czy jakoś ??? A ja pomieszałem. W tym roku nie są na Nieliszu Eliminacje do GPP, tylko druga tura GPP już w czerwcu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts