Administrators Grendziu Posted May 30, 2022 Administrators Share Posted May 30, 2022 @christhof70 właśnie zamówiłem pierwszy zestaw jaskółek, fotki pewno wstawię jutro. W weekend mam zawody na głębokiej czystej wodzie, jezioro Mąkowary, Kalisz Pomorski. Zawody w stylu Perch Pro, liczy się tylko okoń. Będę ryzykować i łowić tylko na jaskółki oraz cykady, chyba, że partner będzie łowić lepiej to się dostosuje. Na pewno nie będę łowić na dropa, bo oprócz rywalizacji, wędkarstwo ma mi przynosić przyjność. Film przykładowy, bo trudno poszukać nowości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 27 minut temu, Grendziu napisał: @christhof70 właśnie zamówiłem pierwszy zestaw jaskółek, fotki pewno wstawię jutro. W weekend mam zawody na głębokiej czystej wodzie, jezioro Mąkowary, Kalisz Pomorski. Zawody w stylu Perch Pro, liczy się tylko okoń. Będę ryzykować i łowić tylko na jaskółki oraz cykady, chyba, że partner będzie łowić lepiej to się dostosuje. Na pewno nie będę łowić na dropa, bo oprócz rywalizacji, wędkarstwo ma mi przynosić przyjność. Film przykładowy, bo trudno poszukać nowości. na grubo. oby wyszło Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 1, 2022 Author Administrators Share Posted June 1, 2022 Dnia 30.05.2022 o 23:11, christhof70 napisał: na grubo. oby wyszło Aleś wygadany ??? Okonie i sandacze czas start ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 17 minut temu, Grendziu napisał: Okonie i sandacze czas start ??? JUż bardziej oczoj........ nie było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 1, 2022 Author Administrators Share Posted June 1, 2022 2 minuty temu, ArekH napisał: JUż bardziej oczoj........ nie było? No właśnie na to niby bieroo ??? lub perła??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
christhof70 Posted June 1, 2022 Share Posted June 1, 2022 12 godzin temu, Grendziu napisał: Aleś wygadany ??? Okonie i sandacze czas start ??? dobre, ciotowate takie ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bebzon Posted June 2, 2022 Share Posted June 2, 2022 19 godzin temu, christhof70 napisał: dobre, ciotowate takie ? Zawsze twierdziłem, że dobra guma to jak pieszczocha - ćwieki muszą być! ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 13, 2022 Author Administrators Share Posted June 13, 2022 Na Grubstera ten kolor i 2cale brały fajnie okonie. Jaskółki są dobre, ale chyba na dropa bardziej... https://pleciona.pl/pl/p/Lunker-City-2-Grubster-Limetreuse-10szt/28283?gclid=CjwKCAjwnZaVBhA6EiwAVVyv9LcY_aOCBHRJJnbNajgwkhPElHmvAd-Xvg6z4LMitXB1-5xjjlwOKxoCoJoQAvD_BwE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted June 23, 2022 Author Administrators Share Posted June 23, 2022 Uzupełnienie towaru ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted June 24, 2022 Share Posted June 24, 2022 Te z ostatniej fotki są interesujące. A widzę że motoroil wraca do łask. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts