Jump to content

Shimano aero x7 Finesse Feeder 2,74 m cw. do 50 g

Bebzon
 Share

Recommended Posts

Panowie, pytanko.

Czy miał ktoś tego kija w łapkach? Ewentualnie, czy ktoś mógłby pomacać, bo mieszka w wielkim mieście, gdzie tyle kosztuje miesięczny abonament na miejsce postojowe z widokiem na hydrant?

Jakieś wrażenia? Ogólne pojęcie mam o tej serii, ale nie o tym wyżyłowanym modelu.

W sumie mogę go zamówić, ale ściągać wędkę, żeby nie wziąć finalnie, to też zawracanie komuś tyłka. Stąd pytanie. ?

W Zielonej Górze na Zaciszu w Centrum Wędkarskim są Precisionn-y z serii X7 o długości 3 metrów. Myślę, że kijek bardzo podobny do ww, tylko o 30 cm krótszy. 

11 minut temu, Sołtys stan napisał:

W Zielonej Górze na Zaciszu w Centrum Wędkarskim są Precisionn-y z serii X7 o długości 3 metrów. Myślę, że kijek bardzo podobny do ww, tylko o 30 cm krótszy. 

Muszę zajrzeć, bo ostatnio chyba 3 m nie mieli. Dzięki ?

Byłem, obejrzałem. Szpila! 2,74 m pewnie wysadziłoby mnie już z siodła. Ta trójka mnie rozpieprzyła. A wydawało mi się, że mam 2 przyzwoite trójki. Kurde, no łatam budżet - wyzwania, pierdoły, grube tematy. Z kasą lipa. Ale jak się poskłada, to kupiłbym całą serię i poszedł do trumniaka. Podobno 3,66 do 90 g rozwala system. A to nie moje są słowa... 

• Like 1

• Administrators
2 godziny temu, Linek727 napisał:

Byłem, obejrzałem. Szpila! 2,74 m pewnie wysadziłoby mnie już z siodła. Ta trójka mnie rozpieprzyła. A wydawało mi się, że mam 2 przyzwoite trójki. Kurde, no łatam budżet - wyzwania, pierdoły, grube tematy. Z kasą lipa. Ale jak się poskłada, to kupiłbym całą serię i poszedł do trumniaka. Podobno 3,66 do 90 g rozwala system. A to nie moje są słowa... 

Kiedy ostatnio i ile razy w tym roku byłeś na rybach?

Jak odpowiesz sobie na to pytanie i lekko ochloniesz, potem idź na zakupy i kupuj ile trzeba ???

@Grendziu Przyszła mi do głowy taka riposta, że uuuuch..  ?‍♂️ Ale nie o to chodzi na tym forum.

Nie kupuję w komin. Naprawdę. A każdy czas ma swój czas.

• Administrators
12 godzin temu, Linek727 napisał:

@Grendziu Przyszła mi do głowy taka riposta, że uuuuch..  ?‍♂️ Ale nie o to chodzi na tym forum.

Nie kupuję w komin. Naprawdę. A każdy czas ma swój czas.

Przede wszystkim nie chciałem urazić. Ja mam tak, że się na coś napalę to nie ma zmiłuj, chwilę się cieszę z zakupu, a po sezonie czy dwóch, uważam że z 70% zakupów są, były niepotrzebne.

• Like 1

1 godzinę temu, Grendziu napisał:

Przede wszystkim nie chciałem urazić. Ja mam tak, że się na coś napalę to nie ma zmiłuj, chwilę się cieszę z zakupu, a po sezonie czy dwóch, uważam że z 70% zakupów są, były niepotrzebne.

po 24 godzinach. tak twierdzą fachowcy. tyle najczęściej człek cieszy się z zakupu. z nowej laski trochę dłużej, albo z chłopaka??

• Haha 1

Podobno ta reguła występuje też w w przypadku małżeństwa. ..O ile taką wędkę, czy kołowrotek możesz zwrócić jak już euforia po takim zakupie minie, albo  bez problemu odsprzedać, to z żoną/mężem po miesiącu miodowym już się tak nie da... Dlatego ciągle jestem kawalerem i przeglądam ogłoszenia wędkarskie, a nie matrymonialne. ???

2 godziny temu, Sołtys stan napisał:

Podobno ta reguła występuje też w w przypadku małżeństwa. ..O ile taką wędkę, czy kołowrotek możesz zwrócić jak już euforia po takim zakupie minie, albo  bez problemu odsprzedać, to z żoną/mężem po miesiącu miodowym już się tak nie da... Dlatego ciągle jestem kawalerem i przeglądam ogłoszenia wędkarskie, a nie matrymonialne. ???

taki se pożyje, aż będzie miał czarnego olka?