suwi Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Sprawdziłem i należy do Okręgu Olsztyn. Teraz jak napisałeś, że nie macie zakazu nocnego to się zdenerwowałem. Gadałem z gościem co jest w zarządzie PZW Węgorzewo i to kumpla ojciec więc nawet nie podejrzewałem, że będzie kłamał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Może oni mają jakiś specjalny regulamin, ale wątpię, by w wykazie wód PZW Olsztyn nie było o tym wzmianki. Wszystkie istotne informacje masz na http://www.pzw.org.pl/olsztyn/ Tam jest zakładka z wykazem wód. W tabeli, na czerwono masz wszystkie ograniczenia i żadne jezioro nie ma zakazu łowienia w nocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Dziękuję poszukam siedziby PzW dowiem się dokładanie które wody mogę obłowić i NOCKI będą moje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted December 25, 2015 Author Administrators Share Posted December 25, 2015 Suwi rozumiem to, za czasów studiów i nastolatka jak człowiek miał więcej czasu, to i ze 100 nocek w sezonie zaliczałem. Najlepsze były takie gdy się nie chciało iść, delikatna mżawka, parno, całkowite zachmurzenie i ciemno bez księżyca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted December 25, 2015 Share Posted December 25, 2015 Czytając między wierszami brzmi dobrze Nocne zasiadki to coś świetnego w tym sezonie kilkukrotnie jechałem z kumplem na 1 nockę a żona dowoziła prowiant, bo okazywało się, że kolejną noc też spędzimy na rybach Taka żona to skarb i oby tak dalej 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Nocne wędkowanie to jest magia ... Cały rok czekam na to świetliczek , dzwoneczek i zimne piwko . Mam wypatrzone fajne miejsce na odrze gdzie będę miał do przedsionka z kempingiem 4 metry tylko musze jakieś łóżko polowe zakupić . Ja tam jeżdżę z dziewczyną razem na ryby . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted January 16, 2016 Author Administrators Share Posted January 16, 2016 Magia, magia - nie ma nic lepszego niż wędkowanie nocą Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Szczególnie nad rzeką. Uwielbiałam taki wypoczynek. Choć raz do roku muszę spędzić nockę nad Wisłą. Taka mała tradycja. To jest to co misie lubią najbardziej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted January 16, 2016 Share Posted January 16, 2016 Nocne wypady nad Wisłę w róznym stanie ale zawsze docieraliśmy na miejsce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artur Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 Uwielbiam łowić nocą na odrze zaliczam każdy wolny weekend jak nie ma zawodów lowie od marca do grudnia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts