Administrators Grendziu Posted July 21, 2022 Administrators Share Posted July 21, 2022 Od kilku dni borykałem się z myślą, czy zabrać łódkę i powalczyć w okolicach Wicka Wielkiego, rzeki Świny, rzeki Dziwnej, zalewu Kamieńskiego, Wolina etc na łódce, czy też odpuścić. Najzwyczajniej w świecie nie chcę mi się łowić i mam ten stan od kilku długich tygodni. Nie wiem na co zachorowałem, ale jest źle. Tylko przez chwilę jak byłem w Wolnie na obiedzie, pytałem się siebie: "taka piękna woda, a ja nie wziąłem łajby, dlaczego?" Może zabrakło też jakiegoś kompana, motywatora do łowienia, ale jak mi się chcę łowic, a ktoś nie może, to nie mam z tym nigdy problemu, aby pływać sam.... Od początku roku czy to zima, zimna wiosna nad wodą byłem codziennie, paluchy marzły niemiłosiernie, a ja walczyłem, aby wydłubać jednego Okonka czasami całe dni. Jutro mam zamiar łowić w okolicach portu w Świnoujściu ( na tą chwilę nie wiem, czy tam wolno, wg ochrony, która tam przechodziła, ponoć można, więc pewnie podjadę do jakiegoś wędkarskiego i zapytam czy faktycznie można oraz wykupie zezwolenie na wody morskie). Mam dwa spinny, jeden na oksa, drugi pod sandacza, ale na razie mi się nie chcę... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2022 Author Administrators Share Posted July 22, 2022 Jeśli chodzi o Świnoujście i połów na wodach morskich, to myślę, że ten link może się przydać. https://www.swinoujscie.pl/pl/artykul/264/1117/wedkarstwo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted July 22, 2022 Share Posted July 22, 2022 8 godzin temu, Grendziu napisał: Najzwyczajniej w świecie nie chcę mi się łowić Gruby odpowiem Ci na swoim przykładzie. To, że nie chce Ci się łowić jest rzeczą normalną i naturalną. Uważam, że facet powinien mieć chociaż dwa hobby, żeby w momencie przesilenia, a w takim jesteś, zajął się tym drugim i naładował akumulatory. Poniżej masz wykres mojego hobby, gdzie W to wędkarstwo, a M - modelarstwo. Zamień se M, na P-picie i masz sprawę rozwiązaną Powodzenia w terapii ? ??? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2022 Author Administrators Share Posted July 22, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2022 Author Administrators Share Posted July 22, 2022 Bieroo tylko takie??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2022 Author Administrators Share Posted July 22, 2022 Był też mały 25cm sandaczyk??? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 22, 2022 Author Administrators Share Posted July 22, 2022 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 23, 2022 Author Administrators Share Posted July 23, 2022 Dzień drugi-walcze cały czas pomiędzy statkami. Jeden okoń... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ardiansson Posted July 23, 2022 Share Posted July 23, 2022 1 godzinę temu, Grendziu napisał: Jeden okoń... 52? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted July 23, 2022 Author Administrators Share Posted July 23, 2022 46 minut temu, Hotpoint napisał: 52? ? Żyjesz?, rano jak jechałem autem to mówili w radio że w jeziorze Barlineckim szukają dwóch osób pływających na łódce, oraz jednej w okolicach Kamienia Pomorskiego. Ja melduję, że nie pływam, czyli się odnalazłem na chwilę ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts