Jump to content

Zbrojnik lamparci

madzia
 Share

Recommended Posts

Witam, posiadam glonojada/ zbrojnika lamparciego zauważyłam u niego dzis dziwne zmiany na pysku i skrzelach, sa to wypustki, ,,wąsy,, czy jest to spowodowane dojrzewanie czy jest to spowodowane innym czynnikiem ? Posiadam akwarium 120l 20230106_093414.jpg.493c79d0301037724e7f744ff387f822.jpg20230106_093250.jpg.178afbd9d8e109c1215e607ccbcbb9b5.jpg

• Administrators
51 minut temu, Hotpoint napisał(a):

Cześć.

Nie ogolił się z rana ?

To normalne.

Samce zbrojnika tak mają.

Zmienia płeć, jest Gender ???

Kolego Nowy pamiętaj, że to forum fundacyjne i uzyskasz tutaj tylko poważne odpowiedzi ???

Godzinę temu, Grendziu napisał(a):

Zmienia płeć, jest Gender ???

Kolego Nowy pamiętaj, że to forum fundacyjne i uzyskasz tutaj tylko poważne odpowiedzi ???

Gruby ty se tu nie żartuj ?

Samce zbrojnika mają "wąsy" to normalne.

Naszym poczuciem humoru nie każdy musi się rajcować. Dziewczyna{ po nick sądzę} Martwi się o swojego pupila a Panowie sobie pokpiwają. Na pewno tu wróci. 

• Administrators

Pani Magdaleno (piękne imię, lubię) bardzo przepraszam za off top, nie widziałem, że post napisała kobieta.

Tak lubimy pożartować, ale nie pamiętam co działo się kiedyś z moimi glonojadami... Czasami PH wody może coś zmienić, a czasami może naturalnie coś wyrosnąć np , wąsy, oby to nie była choroba. Trudno jest na odległość to stwierdzić. Życzę miłego dnia i od teraz postaram się być w tym wątku poważny???

Ps. Przeniosłem wątek do działu: Akwarystyka.

2 godziny temu, ArekH napisał(a):

Naszym poczuciem humoru nie każdy musi się rajcować. Dziewczyna{ po nick sądzę} Martwi się o swojego pupila a Panowie sobie pokpiwają. Na pewno tu wróci. 

Arkadiusz ? nie czepiaj się. Kiedyś byłem akwarystą, a @Grendziu miał na podwórku ksywę Glonojad ??????, bo wszystko wciągał o czym musimy od lat czytać w wątku o odchudzaniu ??????, więc każdy z nas może coś wnieść do tego wątku.

• Confused 1

Domyślam się Adrian że masz wiedzę. Tylko czy nasz sarkazm kazdy ogarnie? ?

Witam, dziękuję za udzielenie odpowiedzi, jest to mój pierwszy glonojad który przeżył w akwarium dłużej niż dwa dni xD mialam wcześniej kilka sztuk ale się nie chcieli sie utrzymać. 

• Like 1
  • Thanks 1