Jump to content

Tematy

ArekH
 Share

Recommended Posts

Wiele spraw nam umyka. Nie oszukujmy się. Forum stało się śmietnikiem wpisów. 

Np. @Splot założył ciekawy wątek który już przepadł. Nie ma możliwości by pewne tematy wpiąć pineską by były na zewnątrz? Choćby w odpowiednich działach? 

W końcu mamy forum, na którym można czuć się swobodnie, nie obawiając się, że admin strzeli go w pałę za to co napisał i o to chodzi.

Arek dzięki tym wpisom chociaż możesz coś poczytać nowego w końcówce stycznia. Inaczej miałbyś tylko co 2 dni wpis Krystyny i jego kleni, więc chyba zamiast marudzić jak zawsze ? powinieneś podziękować ?

Proszę bardzo.

Nie wiem, o który temat chodzi, ale jeśli jest wart uwagi to też uważam, za należy go przypiąć w danym dziale.

?

32 minuty temu, Fantomas napisał(a):

W końcu mamy forum, na którym można czuć się swobodnie, nie obawiając się, że admin strzeli go w pałę za to co napisał i o to chodzi.

Jasne. Można poprosić Admina by stworzył dział zamknięty do popychania pierdół i tam będziemy to robić, by nie zaśmiecać forum wędkarskiego. 

Arek dzięki tym wpisom chociaż możesz coś poczytać nowego w końcówce stycznia. Inaczej miałbyś tylko co 2 dni wpis Krystyny i jego kleni, więc chyba zamiast marudzić jak zawsze ? powinieneś podziękować ?

Podziękować to mogę Krzyśkowi @christhof70, że jednak nawet w styczniu można świetnie połowić a nie jeno wyczytywać bzdur na internecie. Wystarczy dupę ruszyć. Udowadnia to też @Bartek.BA my lenie tylko się migamy durnymi wpisami. 

zamiast marudzić jak zawsze ? powinieneś podziękować ?

Dlaczego Tobie za wszystko trzeba dziękować? 

3 minuty temu, ArekH napisał(a):

Dlaczego Tobie za wszystko trzeba dziękować? 

Mi nie musisz. Jedynie tym którzy piszą tu cokolwiek żeby forum nie padło na pysk.

Zbyt dosłownie bierzesz wszystko co czytasz. Chyba czas ściągnąć krawat przed odpaleniem forum ?

Proszę bardzo.

7 minut temu, Fantomas napisał(a):

Mi nie musisz

Tobie nie, ale zapomniałem o Krzysiu. jak On tam teraz ma? Drzewiej Boohal.  Rzadko, ale zagląda i też typowo wędkarsko. Ryby widać. Tak wiem. Też podupadłem łowiecko. 

• Administrators
4 godziny temu, ArekH napisał(a):

Wiele spraw nam umyka. Nie oszukujmy się. Forum stało się śmietnikiem wpisów. 

Np. @Splot założył ciekawy wątek który już przepadł. Nie ma możliwości by pewne tematy wpiąć pineską by były na zewnątrz? Choćby w odpowiednich działach? 

Wystarczy wpisać słowo kluczowe i da się odszukać temat lub przejść po forach tematycznych, to nie jest problem, wg mnie wystarczy chcieć to odszukać.

Układ forum na pewno się nie zmieni, bo to się wszystko wysypie.

3 godziny temu, ArekH napisał(a):

Rzadko

Wcale że nie prawda.

Zaglądam kilka razy dziennie. Rzadko to piszę co najwyżej ?

Wrzucałbym teraz częściej ale tam gdzie ostatnio nałowiłem okoni po pachy wpadło kilkadziesiąt kormoranów i zrobiły taki młyn,że nie uświadczyłem nawet smyrnięcia ryby ?

• Administrators
4 godziny temu, ArekH napisał(a):

Jasne. Można poprosić Admina by stworzył dział zamknięty do popychania pierdół i tam będziemy to robić, by nie zaśmiecać forum wędkarskiego. 

To o czym mam pisać wg Ciebie?

1. Sprzęt wędkarski mam jaki chce, poza "pierdolami" nie muszę uzupełniać.

2. Nowości wędkarskie mnie mało interesują jak i nowe techniki wędkarskie, które jak odgrzewane kotlety w nowym opakowaniu są na siłę wymyślane na nowo.

3. Na ryby nie chodzę bo mi się nie chce, może w maju pójdę, ale już pisałem, od tamtego roku nie mam totalnie presji i radości z częstego łowienia.

Mogę zrobić wpis raz na rok jak pójdę na ryby, ale forum totalnie umrze... Dla przypomnienia, raz czy dwa zrobiłem wpis o żużlu, sporcie który mnie nie interesuje, wychwyciłeś to , opr. dałeś, nie udzielam się tam.

Nie moja wina, że nie rozumiesz żartów w stylu Monty Python-a. Nie muszę tych wpisów robić, nie ma problemu, ale następnym raz odezwie się gdy pójdę na ryby.

Pozdrawiam 

5 godzin temu, Fantomas napisał(a):

Inaczej miałbyś tylko co 2 dni wpis Krystyny i jego kleni,

spoko bedem wstawiał co 3 dni?

• Like 1
  • Haha 3