elvis Posted November 5, 2015 Share Posted November 5, 2015 Takie tam małe zakupy. Oczywiście nie wszystko na raz,ale to ostatnie dwa tygodnie. A jeszcze pickerek Mikado,ale zdjęcia nie mogę znaleźć. Kółka jako układ jezdny do fotela widełki do buzzer bars Jakaś nowość Mój faworyt do metody Wreszcie nie zmoknę trochę lansu na rybach,że niby profeska kolejne gadżety trzeba było zmienić na zawody,bo takie wymogi. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 5, 2015 Administrators Share Posted November 5, 2015 Szalejesz Jak sprawuję się GURU REAPER? No i ta foremka do pelletu Prestona, zdaje egzamin? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 5, 2015 Author Share Posted November 5, 2015 Testy będą w środę 11.11.2015 jak pogoda pozwoli. Foremka jest ok. Ja używam głównie do zanęty. Do tej pory używałem obciętej strzykawki. Też było dobrze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 5, 2015 Administrators Share Posted November 5, 2015 Mój ostatni zakup to była m.in. wędka Team Daiwa Pilk oraz pletka Daiwa Shinobi 0,18mm 270m Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 Wszystko z nierdzewki do budowy nowych łódek. Śrubki, podkładki, nakrętki itp itd Kilka rurek fi12 i pręty fi8.5 do podpórek i buzzerów. Za cenę jednej w sklepie będę miał cztery kozaki i jeszcze rurki do buzzerów. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 18, 2015 Administrators Share Posted November 18, 2015 Pomysłowy Dobromir z tego Naszego Ostapa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 18, 2015 Author Share Posted November 18, 2015 Właśnie się zastanawiałem czy zamówiłeś. Daj namiary na sklep. Plisssss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5780711010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=5783071870 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted November 19, 2015 Author Share Posted November 19, 2015 Ponieważ dzisiaj miałem ciężki dzień w pracy i udało mi się wyjść wcześniej to postanowiłem zajrzeć do "dawno" nieodwiedzanego sklepu po parę drobiazgów i obejrzeć ewentualne nowości. Już na wstępie doznałem szoku. Przed wejściem do sklepu stoi reklama: "Kulki, zanęty, atraktory i wybrany sprzęt karpiowy 30% taniej." Przyznam, że przez chwilę bałem się wejść do środka. Postanowiłem potrenować siłę woli i wszedłem. Na szczęście nie było już za dużego wyboru i tego co mnie mogłoby zainteresować. Złe samopoczucie i zmęczenie skutecznie mnie powstrzymywały przed zakupem. Jednak żeby nie robić pustego przeloty kupiłem "parę"drobiazgów. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts