Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Administrators Share Posted March 10, 2016 Dużo już się naczytałem o nowym wydaniu "CUZO 2" niestety nigdzie nie widzę go dostępnego do sprzedaży. Coś mi wyszło na olx w końcuhttp://olx.pl/oferta/fotel-cuzo-elektrostatyk-nowosc-CID767-IDepxuB.html#03c0331bb0 Po zdjęciach wydaje się ok. Kurcze, dopieszczony jest w końcu Brawo Elektrostatyk Czy ktoś wie kiedy co i jak pójdzie do sklepów? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Te fotel z linku to nie jest jeszcze ostateczną wersja. Jest już nowsza. Ma nogi okrągłe fi 25 mm i tylne są szerzej rozstawione. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Author Administrators Share Posted March 10, 2016 Przed chwilą, Elvis napisał: Te fotel z linku to nie jest jeszcze ostateczną wersja. Jest już nowsza. Ma nogi okrągłe fi 25 mm i tylne są szerzej rozstawione. A wiesz kiedy będzie ogólnie dostępny do sprzedaży i co oprócz wersji podstawowej będzie można dokupić, aby się uzbroić optymalnie nad wodą Czyżby GURU i PRESTONy miały małą konkurencję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Obrazek zapożyczony. Ale?? Tadaaaauuuu!!!! Dla mnie zajebioska! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Author Administrators Share Posted March 10, 2016 Bieeeereeee taką wersję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Cena ponoć poniżej 300 ma być. Muszę posprzedawać swoje fotele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted March 10, 2016 Author Administrators Share Posted March 10, 2016 4 godziny temu, ArekH napisał: Cena ponoć poniżej 300 ma być. Muszę posprzedawać swoje fotele. Z oprzyrządowaniem może trochę kosztować, nie sprzedawaj wszystkiego, bo co będziesz miał na letnie nocki na Odrze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Tam zawsze sobie poradzę!Brak wiary mnie niepokoi Nie zbaczaj na ciemną stronę mugolu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 Super, dobrze że się wstrzymałem z zakupem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted March 10, 2016 Share Posted March 10, 2016 A ja nie wykluczam zakupu drugiego. Jeden będę miał w domu a drugi w pracy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts