Administrators Grendziu Posted November 7, 2015 Administrators Share Posted November 7, 2015 Dawno nie grałem już w tenisa, oj dawno, a tutaj takie coś https://www.decathlon.pl/personal-coach-id_8247319.html Nie wiem z czym to ugryźć, technologia i postęp nas pochłania... Kiedyś całe dnie człowiek spędzał na korcie albo ryby łowił Ps. Spóźnione gratulację dla mojej ulubienicy Agnieszki Radwańskiej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dominik Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 4 minuty temu, Grendziu napisał: Ps. Spóźnione gratulację dla mojej ulubienicy Agnieszki Radwańskiej Radwańskiej to pogratulujesz, jak wygra coś poważnego, czyli coś z Wielkiego Szlema. Teraz to takie jaranie się, że wygrało się drugą ligę. Tak, jak Kwiatkowski został mistrzem świata w kolarstwie, by potem dostać grubo po dupie w każdym z tour'ów, w którym występował. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 7, 2015 Author Administrators Share Posted November 7, 2015 Zawsze jej kibicuję i jestem z Nią na dobre i na złe, tenis jest jednym z najfajniejszych sportów indywidualnych, walczysz cały czas ze samym sobą - jak już masz umiejętności, to liczy się głowa. Aga nie mam "masy" i siły aby zostać nr1, ale za to gra najpiękniejszy tenis i tyle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Uczyłem się tej piękne gry do czasu , aż załatwiłem kolano Agnieszka i Jerzy są moimi idolami w tym sporcie . Jednak sercem pozostaje z siatkówką i piłką ręczną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 7, 2015 Author Administrators Share Posted November 7, 2015 Aga tak Janowicz hmm.... Jak to się mówi przez sport do kalectwa, skąd ja to znam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Na rybach pod lodem, potem w pracy doprawiłem i po niemal 4 latach udało mi się zrobić plastykę ( będzie dobrze ),,chyba " Najważniejsze jest zdrowie i szczęście rodziny, a potem ja. Kaleki czy nie jakoś dam radę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 Ja ciągle trzymam się w lokalnej czołówce sztafety 4x50.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted November 7, 2015 Author Administrators Share Posted November 7, 2015 4x50 w czym? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrzej Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 4x50ml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted November 7, 2015 Share Posted November 7, 2015 hmm jutro niedziela więc przejdźmy do 700ml Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts