MacAir Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Szukam pomocy kolegów z okręgu wrocławskiego . Na większości wód dzierżawionych przez poszczególne okręgi PZW na stronach można znaleźć tak zwany "Wykaz wód" . Nic takiego w Okręgu PZW WROCŁAW znaleźć nie mogę , natomiast wiem, że kiedyś taki spis był wydawany po opłaceniu składki . Czy ktoś z kolegów posiada aktualny spis Okręgu Wrocław i mógłby się nim podzielić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 Kuba lub Staś powinni mieć wiedzę na ten temat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 witaj, co do wykazu wód PZW Wrocław mogę ci pomóc Obwody rybackie Wody drobne A tutaj daje ci info do porozumień okręgu Wrocławskiego Porozumienia 2017 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacAir Posted January 19, 2017 Author Share Posted January 19, 2017 "Obwody rybackie " oraz "wody drobne" to nie jest wykaz , ale dziękuje za szczere chęci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted January 19, 2017 Share Posted January 19, 2017 to jest pełen wykaz wód okręgu wrocławskiego, jedynie brakuje ci nr łowiska. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacAir Posted January 20, 2017 Author Share Posted January 20, 2017 Coś mi się wydaje , że tych wód jest znacznie więcej . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 nie, to jest z ich oficjalnej strony, tak to mają opisane mają parę obwodów rybackich i wody drobne. dlatego ci to tak przestawiłem. a jaka cię woda interesuje dokładnie ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakub_wr Posted January 20, 2017 Share Posted January 20, 2017 O taki spis Ci chodzi? Jeśli tak to zrobię resztę fotek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czesław Czech Posted January 21, 2017 Share Posted January 21, 2017 to jest to samo co mu podałem w linkach, tylko u mniej dokładniej opisane są wody drobne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacAir Posted January 23, 2017 Author Share Posted January 23, 2017 Czesławie , tych wód drobnych naprawdę wielu brakuję .Chodzi mi właśnie o taki spis jaki zaprezentował Jakub . P.S Jakubie coś czuję, że mamy czym się wymienić o ile wciąż oczywiście potrzebujesz drutów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts