cygan786 Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Drodzy koledzy po kiju. Zwracam sie do Was bo może posiadacie w swoich składzikach uszkodzone wędki, połamane blanki,powyrywane przelotki. Tak zwany złom niezdatny do użytku. Z chęcią, nieodpłatnie i za zwrot ewentualnych kosztów przesyłki przygarne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Oooo, bardzo fajny pomysł. Będę musiał poszukać, a coś z pewnością znajdę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RS Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Jeśli będziesz na Rybomanii to coś będe miał - kilka tytanów z Aetosa i kilka przelotek z SG Bushwhackera gdzieś mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 7, 2017 Administrators Share Posted February 7, 2017 Mam sztyce do podbieraka Matrix, gdzie wyrwała się tulejka i uszkodziła końcówka.... Bat LA bachetta w kilku częściach, z trzech pozostał jeden chyba... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 20 godzin temu, Grendziu napisał: Mam sztyce do podbieraka Matrix, gdzie wyrwała się tulejka i uszkodziła końcówka.... Bat LA bachetta w kilku częściach, z trzech pozostał jeden chyba... Możliwe że bym to połatał, jakbym widział wcześniej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Mam sztyce do podbieraka Matrix, gdzie wyrwała się tulejka i uszkodziła końcówka.... Bat LA bachetta w kilku częściach, z trzech pozostał jeden chyba...Cygan pisał o wędkach sztycę chętnie przygarnę Co do wędek to aż wstyd bo żadnej uszkodzonej nie mam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 7, 2017 Administrators Share Posted February 7, 2017 1 minutę temu, Ostap napisał: Co do wędek to aż wstyd bo żadnej uszkodzonej nie mam Trudno połamać jak się ryb nie łowi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Przy 2ce małych dzieci to i tak dobrze sobie radzę 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 7, 2017 Share Posted February 7, 2017 Ależ Łukaszu. Ten pyskaty, ma starsze o x miechów , a i tak nie łowi. Luzik młodzieńcze. Za jakiś czas wrócisz do żywych. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 7, 2017 Administrators Share Posted February 7, 2017 Co do Matrixa, bo często go krytykuję i często mnie zawodził, muszę pochwalić serwis, na podstawie zdjęć (nie mam w tym telefonie) dostałem nową cała sztycę. Brawo oni. Niestety wymieniony Bat nigdy nie otrzymał części zapasowych, mimo moich próśb i reklamacji. Jak się garnę kiedyś do garażu to zaś fotki zrobię . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts