elvis Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Tym razem to Ostap będzie głównym inżynierem, a ja będę pomagał. I tak oto powstaje kolejny wspólny pomysł na produkcję akcesoriów hand made.Projekt już jest w dość mocno zaawansowanym stadium.Materiały zostały zgromadzone i precyzyjnie wyselekcjonowane z odzysku. Jesteśmy Eko więc promujemy recykling i powtórne wykorzystywanie materiałów. Miałem chwilę to wykonałem prototypy zaślepek i systemu regulacji i blokady nóg. Więcej materiałów wkrótce. A oto pierwsze fotki: (pokrętło jest tylko poglądowe) A ponieważ kolega pochodzi z pod Buga i swoje waży to wszysto jest w rozmiarze XXL. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2017 Administrators Share Posted February 9, 2017 Ciężarówkę niech kupi, to dowiezie jakoś nad wodę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Te, Panie łódka bez takich Ładnie to wygląda trzeba przyznać Muszę jutro chłopaków zmobilizować, trzeba spawać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ostap Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 U nas na wschodzie blisko ruskich to wszystko musi być balszoje! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2017 Administrators Share Posted February 9, 2017 36 minut temu, Ostap napisał: U nas na wschodzie blisko ruskich to wszystko musi być balszoje! Razi po oczach, ale przynajmniej będziesz mógł ściemniać, że ryby nie brały, bo zbyt duży odblask był Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Razi po oczach, ale przynajmniej będziesz mógł ściemniać, że ryby nie brały, bo zbyt duży odblask był To tylko program graficzny. Całość to czyste Alu. Grendziu, ale żeś wymyślił! Czerwony? Tak Cię proszę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2017 Administrators Share Posted February 9, 2017 Przed chwilą, Elvis napisał: To tylko program graficzny. Całość to czyste Alu. Grendziu, ale żeś wymyślił! Czerwony? Tak Cię proszę. No wiem, że program, ale odblask od projektu zostanie i będzie widoczny tylko rybim okiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Nic nie zostatnie! Wszystko będzie zmatowione papierem 60-tką. Pamiętaj, to jest perfekcyjny projekt jak zresztą każdy który zrobiliśmy. Wszystko jest przemyślane i jeśli jest źle to znaczy, że tak ma być. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 9, 2017 Administrators Share Posted February 9, 2017 7 minut temu, Elvis napisał: Nic nie zostatnie! Wszystko będzie zmatowione papierem 60-tką. Pamiętaj, to jest perfekcyjny projekt jak zresztą każdy który zrobiliśmy. Wszystko jest przemyślane i jeśli jest źle to znaczy, że tak ma być. No ja to rybom już pokazałem i powiedziały, że @Ostap widzą, a z podnóżkiem będą uciekać..... Zaś będzie pisał na innych forach, że ryb w Polsce nie ma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Wygląda dobrze tylko moim zdaniem krata piwa jest równie wygodna a o ile praktyczniejsza 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts