KaZuYa Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Ktoś używał ktoś zna .. ? . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Hej znam i używam, świetna praca zanęt efekty miałem, bardzo dobre na karpie chociaż jesiotry też chętnie pochodzą 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Bronie się jak mogę, ale sprawdzę je. Mam straszne uwagi co do ich pelletu haczykowego do metody. Większego nie widziałem. Po pięciu minutach rozpada się i robi się.... Gorszy niż zwykły pellet zanętowy. O zanętach słyszałem dobre opinie, więc niewykluczone że dostaną jeszcze jedyną szansę. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaZuYa Posted February 9, 2017 Author Share Posted February 9, 2017 Dnia 9.02.2017 o 20:23, Elvis napisał: Bronie się jak mogę, ale sprawdzę je. Mam straszne uwagi co do ich pelletu haczykowego do metody. Większego nie widziałem. Po pięciu minutach rozpada się i robi się.... Gorszy niż zwykły pellet zanętowy. O zanętach słyszałem dobre opinie, więc niewykluczone że dostaną jeszcze jedyną szansę. Kurde a no widzisz Panie ja miałem ten na haczyk softa zakupić ufff ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Były małe problemy techniczne. Nie chodziło mi o soft tylko o twardy pellet na włos, chyba ananas. Będą w Poznaniu to się bliżej przyjrzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted April 18, 2017 Administrators Share Posted April 18, 2017 @elvis nie uważasz, że betnuje ten do koszyczka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MjMaciek Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 Dnia 9.02.2017 o 20:23, elvis napisał: Bronie się jak mogę, ale sprawdzę je. Mam straszne uwagi co do ich pelletu haczykowego do metody. Większego nie widziałem. Po pięciu minutach rozpada się i robi się.... Gorszy niż zwykły pellet zanętowy. O zanętach słyszałem dobre opinie, więc niewykluczone że dostaną jeszcze jedyną szansę. Daniel hakowe to jakiś shit.... oglądałem zanętowe pelleciki - są dziwne ...... Zanety również luknołem ( dla mnie jeszcze nie czas.....) - ja stosuje jedną rzecz z harisona melasę piernikową...... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 U mnie jeszcze leżą nietknięte 2 paczki z targów przywiezione.Nie miałem okazji jeszcze wypróbować. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted April 19, 2017 Share Posted April 19, 2017 13 godzin temu, Grendziu napisał: @elvis nie uważasz, że betnuje ten do koszyczka? A może byś się wysilił na jakieś wnioski a nie elvisa pytasz. Nie przemoczyłeś? I napisz jaka to zanęta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts