Administrators Grendziu Posted February 10, 2017 Administrators Share Posted February 10, 2017 Chyba każdy już z nas spotkał się z owocem "dla Ryb' czy to w zanęcie czy też w przynęcie w postaci płynu, dipu, czy też kulki. Ja pierwsze eksperymenty rozpocząłem dawno temu z truskawką próbując łowić karpie w jeziorze margoniński. Jeszcze wcześnie łowiłem na rzece Wełnie klenie a to na wiśnie, a to na czereśnie. Dziś mamy prawie, wszystko w smakach, a to śliwka, żurawina, banan, brzoskwinia, ananas itd itp. Mnie osobiście najbardziej dawały przewagę dipy z ananasem i bananem plus jakiś śmierdziuch, a u Was jak było? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 jako przynęta króluje TRUSKAWKA jednak nęcąc Wanilią i Morwą też miałem bardzo dobre wyniki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2017 Author Administrators Share Posted February 10, 2017 No właśnie z tą truskawką mam jakiś problem, nigdy mnie nie urzekła i ryb, które łowiłem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Grendziu a próbowałeś T B Truskawka Plus ??? Na nią miałem najlepsze wyniki miedzy innymi mój rekord 13 kg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2017 Author Administrators Share Posted February 10, 2017 9 minut temu, suwi napisał: Grendziu a próbowałeś T B Truskawka Plus ??? Na nią miałem najlepsze wyniki miedzy innymi mój rekord 13 kg 100 rodzajów truskawek miałem i nic, ale szczerze, to bardzo krótko zawsze dawałem im szansę. Teraz też coś nakupowałem i czekam aż przyjdzie ciepło, ale głównie będę stosował cukierki na włos, jako zanęta już mniej. Choć gdzieś jeszcze mam z litr WB zanętowej truskawki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Litra to ja wypiję za około 1,5h A tak serio to co myślisz o owocach W B ? Jakiś dziwny zapach ma Truskawka krem ale próbował będę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2017 Author Administrators Share Posted February 10, 2017 39 minut temu, suwi napisał: Litra to ja wypiję za około 1,5h A tak serio to co myślisz o owocach W B ? Jakiś dziwny zapach ma Truskawka krem ale próbował będę Nie wydam opinii po jednym rodzaju kulek zanętowych, to byłoby nie fair wobec WB - tym bardziej, że rzucałem je kilka razy do wody jako uzupełnienie zanęty. Na plus bardzo podobał mi się zapach kulek Donalda WB a szczególnie po zdipowaniu zapachem w ich butelce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suwi Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 No faktycznie smacznie pachnie bo w ostatnich zakupach mi przyszły Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Jeśli chodzi o owoce to moim nr jeden jest chmiel. Nr2 to owoce morza, a dalej to już bez znaczenia 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts