Jump to content

Owocowe smaki

Grendziu
 Share

Recommended Posts

• Administrators

Chyba każdy już z nas spotkał się z owocem "dla Ryb' czy to w zanęcie czy też w przynęcie w postaci płynu, dipu, czy też kulki. Ja pierwsze eksperymenty rozpocząłem dawno temu z truskawką próbując łowić karpie w jeziorze margoniński.  Jeszcze wcześnie łowiłem na rzece Wełnie klenie a to na wiśnie, a to na czereśnie. Dziś mamy prawie, wszystko w smakach, a to śliwka, żurawina, banan, brzoskwinia, ananas itd itp.

Mnie osobiście najbardziej dawały przewagę dipy z ananasem i bananem plus jakiś śmierdziuch, a u Was jak było?

• Administrators

No właśnie z tą truskawką mam jakiś problem, nigdy mnie nie urzekła i ryb, które łowiłem :P

• Administrators
9 minut temu, suwi napisał:

Grendziu a próbowałeś T B Truskawka Plus ??? Na nią miałem najlepsze wyniki miedzy innymi mój rekord 13 kg :D

100 rodzajów truskawek miałem i nic, ale szczerze, to bardzo krótko zawsze dawałem im szansę. Teraz też coś nakupowałem i czekam aż przyjdzie ciepło, ale głównie będę stosował cukierki na włos, jako zanęta już mniej. Choć gdzieś jeszcze mam z litr WB zanętowej truskawki :P

• Administrators
39 minut temu, suwi napisał:

Litra to ja wypiję za około 1,5h :)

A tak serio to co myślisz o owocach W B ? Jakiś dziwny zapach ma Truskawka krem ale próbował będę :D

Nie wydam opinii po jednym rodzaju kulek zanętowych, to byłoby nie fair wobec WB - tym bardziej, że rzucałem je kilka razy do wody jako uzupełnienie zanęty. Na plus bardzo podobał mi się zapach kulek Donalda WB a szczególnie po zdipowaniu zapachem w ich butelce.