stas1 Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Wczoraj odwiedziłem jeden z ulubionych sklepów Baitbox prowadzonych przez K,Charmuszko i A,Walczaka. Wiadomo to jeden z najlepszych sklepów i cóż pokusili i skusili nabyłem dwa piękne kije, matowo czarne i ozdobami czerwonymi ,widoczny oplot na całej długości ,progresywna akcja przechodząca w parabolę ,korkowo duplonowa rękojeść dobrze leży w ręce. To nie klucha jakich u mnie wiele to będzie kij do zadań specjalnych. Nigdzie ich nie widziałem być może mam jeden z pierwszych, chciałem coś pod mocne karpie i dalekie leszzcze ,chyba znalazłem,Trzy szczytówki 1-2-3oz dają wiele możliwości, mam nadzieje ,testy rzeczno komercyjne niebawem. Tylko gdzie znajdę 2m pokrowiec 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2017 Administrators Share Posted February 10, 2017 Stanisławie kusisz, kusisz Chciałbym je kiedyś sprawdzić z moją DAIWA COMMERCIAL FEEDER i zrobić jakieś testy i porównanie, bo parametry i design bardzo zbliżone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Jaka jest waga takiego kija? A ceny? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2017 Administrators Share Posted February 10, 2017 Przed chwilą, ArekH napisał: Jaka jest waga takiego kija? A ceny? 79 Funciaków kolego Przydałby się jakiś film z pracy tego kija, bo jeśli będzie na Rybomanii to będę go mocno oglądał. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 (edited) 200grArek,są jeszcze 3.30 Edited February 10, 2017 by stas1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArekH Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 To super waga, nie skończyłeś zdania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrators Grendziu Posted February 10, 2017 Administrators Share Posted February 10, 2017 Przed chwilą, stas1 napisał: 200gr Czy jest dostępy już z opisem i ceną online po Polsku? Gdzieś na sklepie, jeśli tak, proszę o link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 Grendziu jak pojadę na Sielska na jesiotra to postaram sie nakręcic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stas1 Posted February 10, 2017 Author Share Posted February 10, 2017 27 minut temu, Grendziu napisał: Czy jest dostępy już z opisem i ceną online po Polsku? Gdzieś na sklepie, jeśli tak, proszę o link Nie widziałem nigdzie, w opisach czeskich Nikla są, nie wiem może Baitbox będzie miał w Poznaniu bo oni sprzedają sonika karpiowego, ale spytam Krisa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
elvis Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Stanisławie kusisz, kusisz Chciałbym je kiedyś sprawdzić z moją DAIWA COMMERCIAL FEEDER i zrobić jakieś testy i porównanie, bo parametry i design bardzo zbliżone A czy aby nie planujesz się pozbyć tej Daiwy, bo jak dobrze pamiętam to nie jesteś z niej zadowolony. Co innego Y'N Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts