Jump to content

Sonik s4 commercial feeder

stas1
 Share

Recommended Posts

Wczoraj odwiedziłem jeden z ulubionych sklepów Baitbox prowadzonych przez K,Charmuszko i A,Walczaka. Wiadomo to jeden z najlepszych sklepów i cóż pokusili i skusili nabyłem dwa piękne kije, matowo czarne i ozdobami czerwonymi ,widoczny oplot na całej długości ,progresywna akcja przechodząca w parabolę ,korkowo duplonowa rękojeść dobrze leży w ręce. To nie klucha jakich u mnie wiele to będzie kij do zadań specjalnych. Nigdzie ich nie widziałem być może mam jeden z pierwszych, chciałem coś pod mocne karpie i dalekie leszzcze ,chyba znalazłem,Trzy szczytówki 1-2-3oz dają wiele możliwości, mam nadzieje ,testy rzeczno komercyjne niebawem.

Tylko gdzie znajdę 2m pokrowiec

DSC01700.JPG

DSC01701.JPG

• Like 3

• Administrators

Stanisławie kusisz, kusisz :) Chciałbym je kiedyś sprawdzić z moją DAIWA COMMERCIAL FEEDER i zrobić jakieś testy i porównanie, bo parametry i design bardzo zbliżone :)

• Administrators
Przed chwilą, ArekH napisał:

Jaka jest waga takiego kija? A ceny? 

79 Funciaków kolego :) Przydałby się jakiś film z pracy tego kija, bo jeśli będzie na Rybomanii to będę go mocno oglądał.

• Like 1

• Administrators
Przed chwilą, stas1 napisał:

200gr

Czy jest dostępy już z opisem i ceną online po Polsku? Gdzieś na sklepie, jeśli tak, proszę o link :champagne-2010:

27 minut temu, Grendziu napisał:

Czy jest dostępy już z opisem i ceną online po Polsku? Gdzieś na sklepie, jeśli tak, proszę o link :champagne-2010:

Nie widziałem nigdzie, w opisach czeskich Nikla są, nie wiem może Baitbox będzie miał w Poznaniu bo oni sprzedają sonika karpiowego, ale spytam Krisa

Stanisławie kusisz, kusisz  Chciałbym je kiedyś sprawdzić z moją DAIWA COMMERCIAL FEEDER i zrobić jakieś testy i porównanie, bo parametry i design bardzo zbliżone

A czy aby nie planujesz się pozbyć tej Daiwy, bo jak dobrze pamiętam to nie jesteś z niej zadowolony. Co innego Y'N